Cautare

1871 de rezultate pentru "pro tv pitesti crima de la hirsesti" (8.70 secunde)
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
Desfiintarea Directiei Politiei de Frontiera (DPF) Constanta a scos pe "piata" circa 90 de politisti care trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Sorin Rosca Stanescu) Falsificarea recensamantului complica extrem de mult situatia Romaniei. ... Pentru a putea sa-si decupeze colegiile electorale conform intereselor politice, tartorii PD-L au utilizat la maximum instrumentul politic numit Institutul National de Statistica.
OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon. L-a batut de l-a jucat olteneste. ... Imi pare bine rau de tot. ... Stiti prea bine ca sunt antifeminista, si ca simpatizanta de dreapta, detest criteriile cantitative si pledez pentru meritocratie.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
IPS Pimen afuriseste clasa politica Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, tuna si fulgera impotriva demnitarilor romani si a liderilor Uniunii Europene, personaje de-a dreptul "diabolice" in opinia lui. Inaltul ierarh s-a dezlantuit la Manastirea Putna, unde a avut loc privegherea Sfantului Voievod Stefan cel Mare.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Sunt, nu un atentat la Constitutie ci, eventual, o prostie.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, ca un nou imprumut de la FMI reprezinta o crima impotriva poporului roman, in conditiile in care actuala putere foloseste acesti bani pentru a "cumpara" un an de stat in functie.
Sportul mondial este zguduit de o crima oripilanta petrecuta in Australia. Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh (55 de ani), a fost injunghiat mortal, in noaptea de joi spre vineri, in locuinta sa, de fiul sau.
Din ce in ce mai multi raufacatori incearca sa-si pacaleasca victimele cu ajutorul internetului, pentru a obtine date personale si numere de conturi bancare, potrivit unui nou sondaj, publicat ieri.
Politistii le recomanda utilizatorilor de carduri sa fie cat mai atenti, pentru a nu se trezi cu conturile golite de clonatori Judetul Dolj este, conform unor statistici ale politiei, pe primul loc in tara in ceea ce priveste clonarea de carduri, zeci de persoane fiind cercetate sau chiar judecate pentru astfel de fapte.
Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor Informatice si a Datelor (ENISA) si-a lansat cel mai recent document de pozitie pe tema "retelelor-pirat", respectiv computere folosite ilegal. Documentul identifica rolurile si structurile organizatiilor criminale ce creeaza si controleaza "retele-pirat", precum si tendintele manifestate in acest tip de ciber-infractiuni.
Traducere de Oana Gradinaru. ... Ne petrecem aproximativ o treime din viata in stare de somn si o mare parte a noptii visand. Visele intense sau cele tulburatoare sunt cele care ne lasa impresii greu de uitat.
crima, mister, thriller. ... Intr-o zi, Emily o roaga pe Stephanie sa-i ia fiul de la scoala, insa aceasta dispare in mod misterios, iar dupa zile de cautari, este gasita in cele din urma moarta.
Cristian Tudor Popescu, senior editor) Am scris acest text acum mai rau de 10 ani. ... Daca mai traiesc, o sa va reamintesc textul sub alt titlu si peste inca 10 ani, pentru ca oamenii si cainii pier, in vreme ce prefacatoria fata de noi insine dainuie si creste.
Editorial de Lucian Avramescu (AM PRESS):
google-analytics.com