Cautare

2792 de rezultate pentru "primarul" (2.68 secunde)
Pentru o perioada scurta de timp - intervalul dintre alegerile locale si cele generale - primarul Dumitru Nicolae a avut un aliat in persoana lui Marius Necula, pe atunci prefect pesedist al judetului.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutite” impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
Primarul din Sfantu Gheorghe: ... Fotografia a fost postata de Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, pe contul sau de Facebook. ... Ce a scris Antal Arpad pe Facebook Fotografia a fost insotita si de o postare scrisa de Antal Arpad, primarul orasului Sfantu Gheorghe.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
Aici vor fi construite sute de vile, toate dupa acelasi model, de cei care au concesionat terenul de la primarie", a declarat Gheorghe Nita, primarul din Horezu.
Aici vor fi construite sute de vile, toate dupa acelasi model, de cei care au concesionat terenul de la primarie", a declarat Gheorghe Nita, primarul din Horezu.
Emil Boc, primarul Clujului si presedintele PD, va accepta sa i se micsoreze indemnizatia de edil-sef al municipiului.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
Alianta PNL-PD este pe cale sa se destrame la Bacau, democratii fiind hotarati sa rupa protocolul cu liberalii din cauza lui Romeo Stavarache, primarul municipiului moldovean si lider al filialei locale a PNL.
Problemele pe care primarul Ion Ionita din Agigea le are cu Departamentul National Anticoruptie sunt, din punctul de vedere al acestuia, false probleme, "inscenari ale PSD", "facaturi".
Nelamuririle lor cu privire la partidele de fotbal jucate intre angajatii Primariei (la care primarul a declarat ca nu a participat niciodata) vor ajunge sa "puna capac coruptiei pe care a facut-o Mazare si Marii Negre pe care a furat-o Mazare", a declarat edilul.
Primarul Antonie Solomon a precizat ca o perioada de cateva saptamani sensul giratoriu va ramane in stadiu de marcaj. ... Va fi o perioada de proba dupa care vom trece la schimbari serioase", a afirmat primarul.
Nu este normal ca viceprimarul unui oras de categoria a III-a sa aiba salariu mai mare decat primarul unei comune de categoria I", a spus Simion Petre, primarul comunei Poiana Mare.
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei. ... Daca vrea neaparat o transformare a Craiovei, pentru amplasarea unui simplu mall, primarul trebuie sa mai bata ceva drumuri pentru a obtine o documentatie de urbanism de la Consiliul Judetean Dolj, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si Ministerul Culturii.
Primarul din Botosesti-Paia a regizat pentru presedintie un filmulet cu cel mai prapadit drum judetean din Dolj, in speranta ca-l va sensibiliza pe Traian Basescu.
Primarul municipiului Bailesti, Ioan Negret, a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.
Primarul municipiului Bailesti, Ioan Negret, a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.
La manifestare au participat numerosi primari din judet, dintre care amintim pe Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, Gheorghe Grameni, primarul de la Mihai Viteazu, primarul localitatii Gradina, Ion Melcea, dar si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.
Prefectul de Gorj, Stefan-Marian Popescu-Bejat, si primarul din Rosia de Amaradia, Cristinel Faitar, au dat ieri asigurari ca problema urma sa fie rezolvata in cursul amiezii, cand la Seciuri trebuia sa soseasca un transport cu alimente.
google-analytics.com