Cautare

2792 de rezultate pentru "primarul" (4.64 secunde)
Au vazut locatia si au spus ca revin", a declarat Gheorghe Anghel, primarul din Caracal.
Orasul Navodari pierde, anual, circa 20 de miliarde de lei vechi, sustine primarul Nicolae Matei (foto). ... Pe scurt, "Rompetrol nu contribuie cu nimic, nu sustin macar o echipa de fotbal locala, nimic!", mai spune primarul, care este hotarat sa faca plangere impotriva marelui investitor pentru deturnare de fonduri.
Primarul din Dabuleni il roaga frumos pe domnul presedinte Basescu sa inteleaga ca orasul Dabuleni si locuitorii sai nu merita sa fie batjocoriti pentru ca au facut din orasul lor "patria lubenitelor". Primarul localitatii Dabuleni, Nicolae Dragoi, membru PSD, a depus, astazi, la Cotroceni o petitie.
Primarul Sorin Oprescu anunta ca meciul cu Argentina se va juca pe noua arena si, de asemenea, pentru inaugurarea va fi adusa sa concerteze o trupa surpriza, al carui nume nu a fost dezvaluit.
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi: ... Asa isi incepe istorisirea primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache. ... Primarul n-a stat cu mainile incrucisate, ci s-a adresat MADR.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
Primarul vorbea la telefon, cerea o caracterizare pentru a urma o a doua facultate iar cel de la capatul firului nu intelegea de ce-i mai trebuie inca o diploma si cate diferente are de dat. - Pina ies la pensie - i-a replicat primarul.
xxx Argumente Primarul unui oras observa ca cel mai mare si mai bogat avocat din oras nu a facut niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou: ... - Nu, raspunse primarul jenat.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Pe primarul municipiului Botosani l-a binecuvintat Dumnezeu cu trei baieti la care tine ca la ochii din cap.
A doua zi dupa aparitia in presa centrala a informatiei privind flagrantul, primarul s-a infatisat in fata mass-media la obisnuita conferinta de presa. ... Primarul nu mai este credibil.
Magistratii gorjeni au respins cererea de eliberare pe cautiune pentru primarul spagar Constantin Parvulescu, din comuna gorjeana Farcasesti.
Cu un an si jumatate inainte de arestarea lui Anderco de catre PNA, in noiembrie 2001, procurorul Ioan Moldovan, pe atunci seful Sectiei Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Oradea, a avizat neinceperea urmaririi penale fata de primarul de Satu Mare intr-un dosar in care a fost cercetat pentru o parte din afacerile (Sala Polivalenta, Alfa Rom, Florisal) pentru care a fost arestat ulterior.
De partea lor s-a situat si primarul Radu Mazare, care a criticat-o dur pe Sulfina Barbu, dar si pe prefectul Danut Culetu, prezent la dezbatere. ... "Daca primarul emite acum o autorizatie de constructie fara avizul de mediu, a doua zi este la DNA".
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea. Judecatorii au admis recursul procurorilor anticoruptie care contestau decizia Tribunalului prin care primarul fusese lasat in libertate. ... La cateva ore diferenta, procurorii l-au retinut pe primarul Mircia Gutau.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Primarul Mangaliei Zamfir Iorgus a anuntat, in informarea de la inceputul sedintei, faptul ca primele luni ale acestui an vor aduce emotii mari Consiliului Local, intrucat in aceasta perioada va fi cunoscut deficitul bugetar pentru 2005.
- Trei delegatii din Romania invitate la sarbatoarea orasului Chisinau sunt intoarse de la granita cu Republica Moldova, declara primarul Capitalei moldovene, Dorin Chirtoaca.
google-analytics.com