Cautare

2794 de rezultate pentru "primarul" (2.64 secunde)
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Supararea acestuia este cu atat mai mare cu cat, din cate precizeaza liberalul, "capul rautatilor" in toata aceasta poveste este primarul PSD al orasului, Nicolae Crivineanu. ... "Primarul isi insuseste toate ideile pe care le am eu.
Aceasta pentru ca, dupa cum sustine primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, "conflictul dintre detinatorii de structuri de cazare si minister este abia la inceput". "El va lua amploare in detrimentul turismului si turistilor", sustine primarul Constantei.
In urma cu doi ani, primarul Constantin Vlad a sesizat ca vecinii dealului Curmatura isi maresc in fiecare zi curtile, extinzandu-se peste depozitul fosilifer.
"Da, este adevarat, am trecut in Partidul Democrat", a declarat pentru "Replica" primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus. ... "Primarul Mangaliei reprezinta o intreaga comunitate, iar faptul ca a fost reales de trei ori nu poate decat sa sustina parerea foarte buna pe care o au locuitorii orasului fata de domnia sa.
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain. ... "Primarul, care este membru PD, a sustinut in Consiliul Local doua proiecte care au si fost votate prin care se limiteaza accesul presei la informatiile de interes public.
Surprinzator, primarul Constantei l-a dat ca cel mai bun exemplu in acest sens pe Traian Basescu, recunoscand cinstit ca "ce-i a lui, e a lui".
Primarul Navodariului a avut o misiune extrem de grea ieri: ... In cadrul conferintei de sfarsit de an, primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a facut referire la principalele obiective bifate drept realizate in perioada 2004-2006, cum ar fi:
Asa se face ca primarul comunei Crucea a fost internat cateva zile, din cauza unei probleme neurologice minore, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. ... Datorita stresului si oboselii, primarul comunei Crucea s-a prezentat in cursul zilei de vineri, 5 ianuarie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Coplesit de grija satului, Ion Radoi din comuna Farcas, judetul Dolj, ne-a scris in speranta ca-l vom ajuta sa-si gaseasca dreptatea pe care crede ca o are si nu i-o da primarul Ilie Nemtaru.
Primarul Radu Mazare a dezvaluit vineri ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au interceptat convorbirile telefonice timp de doua luni si jumatate pentru a afla date compromitatoare despre el, dar nu au descoperit nimic.
Primarul general, Adriean Videanu, a pierdut sambata sustinerea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti dupa ce democratii au votat impotriva unui proiect de hotarare initiat de liberali. ... Respingerea solicitarii PNL a insemnat si pierderea majoritatii in CGMB de catre primarul general, Adriean Videanu.
Organizatia PLD Bihor nu este inca decisa daca il va ataca sau nu in instanta pe primarul din comuna Varciorog, Cociuba Vasile, chiar daca intr-un comunicat trimis marti pe adresa redactiei, se arata ca urmeaza a-l actiona in instanta pe primarul liberal.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Primarul Dumitru Nicolae a gasit motive pentru a justifica deplasarile in strainatate facute pe bani publici de consilierii locali si angajatii institutiei pe care o conduce.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a mers ieri, alaturi de reprezentantii Serviciului Tehnic din cadrul primariei, in zona afectata de inundatiile de acum o luna, in incercarea de a gasi o solutie viabila pentru ca situatia sa nu se repete.
Insa initiativa nu a avut succes nici de aceasta data, deoarece primarul Moinescu a refuzat sa introduca aceasta propunere pe ordinea de zi motivand ca sunt lucruri mult mai importante de dezbatut.
Cum insa Calapod refuza sa explice cum a cheltuit banii comunitatii, ii lansam si noi invitatia de a o face, in conditiile in care, de data recenta, primarul "a pus la dispozitia" presei contractul de asfaltare.
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare.
Dupa ani de zile in care primarul din Independenta a avut casa pusa sub sechestru din cauza unei bucati de pamant, procesul aflat pe rolul Judecatoriei Mangalia s-a incheiat favorabil pentru edilul Cristea Gascan (foto).
google-analytics.com