Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (8.54 secunde)
Lovitura lui de imagine vine exact peste campania USL de prezentare a ofertei de guvernare, ceea ce numai bine nu poate fi pentru opozitie.
Proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea votului prin corespondenta al cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate a fost inclus in programul legislativ al Executivului, pentru Ministerul Afacerilor Externe fiind fixata luna aprilie ca termen limita de prezentare a actului normativ in sedinta de guvern.
Vineri, Victor Ponta a sustinut o prezentare pe tema tendintelor antidemocratice actuale din Europa, pornind de la declaratiile recente ale presedintelui Nicolas Sarkozy privind revizuirea acordului Schengen, dar si de la aparitia site-ului anti-imigratie al partidului extremist olandez PVV.
La ceremonia, cam semanatorista, de prezentare a candidatilor sub zarzarul din curtea PDL, Sulfina abia isi mai putea retine lacrimile.
Si, apropo, daca tot va laudati din prima fraza de prezentare pe care o afisati peste tot ca sunteti o organizatie neguvernamentala, de ce domnule Pirvulescu incasati bani de la Agentia pentru Strategii Guvernamentale si Camera Deputatilor?
o prezentare mai ampla a candidatilor, o posibilitate mai mare de alegere. S-a facut referendum ca sa se mearga pe un asemenea sistem uninominal", a afirmat fostul presedinte la B1 tv.
o prezentare mai ampla a candidatilor, o posibilitate mai mare de alegere. • S-a facut referendum ca sa se mearga pe un asemenea sistem uninominal.
De asemenea, Ion Iliescu a avut o prezentare de carte a volumului ‘‘Fragmente de viata si de istorie traita", la Centrul de conferinte al Universitatii Valahia Targoviste.
PREZENTARE A PREVEDERILOR CONSTITUTIONALE SI A PRACTICII EUROPENE CU PRIVIRE LA REPREZENTAREA LA CONSILIUL EUROPEAN Prevederile legale si constitutionale arata foarte clar ca reprezentarea externa a Romaniei este de resortul Presedintelui si a Premierului, in functie de domeniul de referinta.
Premierul Victor Ponta a facut la inceputul sedintei USL o prezentare a situatiei bugetare, explicand ca incasarile la buget nu sunt cele preconizate pentru primul trimestru.
D-na ministru a facut o prezentare succinta a prioritatilor ministerului pe care il conduce, dezbaterea axandu-se pe dialogul cu senatorii PSD.
El a precizat ca premierul Ciolos va avea 30 de minute la dispozitie, in plenul reunit, pentru a face o prezentare, la inceputul sedintei.
Sub acest aspect, al procentului de prezentare la vot, o cifra de referinta este data de alegerile anterioare. Cele din 2012.
Cristian Spulbar, o prezentare foarte bine structurata. Astfel, dupa ce a fost facuta cunoscuta propunerea Senatului Universitatii din Craiova, pentru acordarea titlului de Doctor Honoris Causa d-lui Florin Georgescu, s-a dat citire CV-ului acestuia, unul foarte amplu:
De altfel, in formule de prezentare ale acestui pod, in studiile de fezabilitate s-a vorbit despre cel mai scurt si accesibil drum catre Albena!
Si asa sunt prea multe alegeri, care refac constelatia prezentare la vot putina, si lume motivata doar de patronaj de ambele parti.
La randul sau, consulul Rolf Maruhn, numit in acest post in urma cu patru luni, a multumit prefectului pentru primire si s-a declarat impresionat de cele aflate din succinta prezentare despre judet, fapt ce l-a determinat sa afirme despre Satu Mare ca are un potential deosebit in atragerea de noi investitori.
Reprezentantul Proiectului LVSA Magdeburg din Germania, Seidel a tinut o prezentare privind probleme ale protectiei muncii din intreprinderile din Germania si sarcini ale cadrelor de conducere privind implementarea standardelor de protectie a muncii.
Complexul hotelier "Perla” din statiunea Mamaia a fost sambata, 19 februarie a.c., gazda festivitatii de premiere a celei de a XXXI-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX. Evenimentul a fost precedat de o apreciata prezentare de moda, desfasurata in holul hotelului "Perla”.
Prezentare: "Dumitru Cristea, directorul Spitalului Clinic de Urgenta, medic primar ORL, conferentiar universitar in cadrul Facultatii de Medicina din Galati." Fisa postului:
google-analytics.com