Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (8.00 secunde)
In cursul zilei de sambata, 20 mai a.c., dupa deschiderea-prezentare a evenimentului si a unor reprezentantii artistice, va urma si discursul primarului Radu Mazare, iar duminica, tot in Portul Tomis va avea loc, printre altele, si un spectacol oferit de etnia tatara.
In asteptarea Forumului politico-economic ce va reuni la Bucuresti personalitati din zona Marii Negre, seful diplomatiei romanesti, Mihai Razvan Ungureanu, crede ca acum, mai mult ca niciodata, Marea Neagra are nevoie de o carte de vizita si de o prezentare clara a propriei liste de teme urgente.
Intre acestia au fost prezente si personalitati cunoscute, cum ar fi Michio Kaku, ufologii Jacques Vallee, Nick Pope sau Stanton Friedman, care au facut fiecare o prezentare de aproximativ 10 minute.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
De asemenea, s-a stabilit sa fie invitat si ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, pentru o prezentare a actualelor variante pe care ministerul le are in lucru cu privire la legea salarizarii personalului bugetar.
Consilierul prezidential Sergiu Medar a facut o scurta prezentare a Raportului, evidentiind oportunitatea infiintarii Comunitatii Nationale de Informatii, modernizarea serviciilor de informatii si crestea eficientei acestora, asigurarea functionarii institutiilor sistemului national de securitate, lupta impotriva coruptiei si a crimei organizate.
Cea mai cuprinzatoare prezentare a fost cea a Dr. James E. McDonald, cercetator principal fizician la departamentul de stiinte ale atmosferei, de la Universitatea din Arizona.
La o prezentare facuta pe 27 octombrie 2014, Dr. Tarter a spus ca respectivul Comitet de Ancheta analizeaza datele OZN, doar ca aceste date nu corespund exigentelor abordarii stiintifice (fiind totusi foarte vaga cu privire la natura datelor analizate).
- Va aduceti aminte ca, in 2017, am facut o prezentare pe 20 de puncte, dar spuneam ca nu e oportuna luarea unei masuri.
Am facut initial o scurta prezentare a afectiunilor care pot sa duca la un AVC, adica o sangerare la nivelul creierului.
Sambata si duminica, "Zilele orasului Techirgiol" continua cu memorialul de fotbal Stefan Musat, care va avea loc pe stadionul din Techirghiol, o prezentare de carte, spectacole folclorice, dar si concursuri, care mai de care mai originale, cel mai asteptat fiind "Cine prinde rata".
Candidatul PNL pentru Primaria Constanta va fi anuntat la anul Dupa intalnirea conducerii PNL cu tinerii liberali, presa din Constanta, alaturi de cea centrala, a fost invitata la o vizita si o prezentare de vinuri la crama Fruvimed din Medgidia.
Primul-ministru nu a primit nici un fel de prezentare oficiala din partea UDMR a intentiilor sale, in legatura cu cele expuse la 23 septembrie 2006.
a existat o singura conferinta de presa, de prezentare a activitatii depuse de Iordache la ARR si prea putin actiuni mediatizate.
Maria Petre a povestit un episod petrecut in primavara acestui an, cand democratii romani au dus in Parlamentul European 1000 de cosulete cu ghiocei culesi din Romania si dusi cu avionul la Bruxelles, 1000 de martisoare traditionale si o prezentare succinta a legendei martisorului.
Depasirea termenului de 5 zile, precum si restituirea proiectului fara semnarea instrumentului de prezentare si motivare, insotit sau nu de observatii, reprezinta aviz tacit, fara indeplinirea vreunei alte formalitati de catre initiator.
Edilul a tinut sa anunte abia la sfarsitul sedintei de prezentare a bilantului pe 2006 inalta distinctie, luandu-l prin surprindere pana si pe prefectul Constantei, Danut Culetu, prezent si el la Harsova.
Ministrul Vasile Blaga a declarat in cadrul sedintei de prezentare a bilantului Ministerului Administratiei si Internelor pe 2006 ca ar fi nevoie de inlocuirea a 94% din echipamentele cu care sunt dotate in prezent inspectoratele, iar investitia totala s-ar ridica la 800 de milioane de euro.
Comisia parlamentara de ancheta are ca termen de prezentare a raportului 21 martie. Dupa finalizare, raportul trebuie adaugat la dosarul initial al solicitarii de suspendare si trimis la Curtea Constitutionala a Romaniei.
Avand in vedere ca lansarea proiectului "Politici in dialog" s-a facut deloc intamplator chiar in perioada in care la nivelul intregului continent european se sarbatoreste implinirea a 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, Ioana Munteanu din cadrul Euro Info Centre Constanta a facut pentru cei prezenti ieri la eveniment o succinta prezentare a evolutiei istorice a Uniunii Europene, precum si a principalelor repere institutionale ale acestei structuri politico-statale continentale.
google-analytics.com