Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (2.94 secunde)
Scurta prezentare realizata de presedintele executiv Adrian Nastase a lasat impresia ca, brusc, PSD s-a transformat in aliatul de nadejde al PNL.
Gheorghe Cazan, director general al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), a facut o scurta prezentare a cadrului legislativ care permite finantarea autoritatii locale prin parteneriat cu investitorii privati.
"In perioada 3 ianuarie - 31 decembrie 2008, bancnotele imprimate pe suport de polimer si monedele metalice din vechea emisiune monetara vor putea fi preschimbate, in continuare, fara taxe si comisioane, la unitatile Bancii Romane pentru Dezvoltare - GSG, prin prezentare la ghiseu", conform unui comunicat al bancii centrale.
Omul de afaceri Stefan Vuza este si el foarte interesat de Avioane Craiova, având în vedere ca a cumparat dosarul de prezentare a societatii si la celelalte tentative de privatizare.
Omul de afaceri Stefan Vuza este si el foarte interesat de Avioane Craiova, având în vedere ca a cumparat dosarul de prezentare a societatii si la celelalte tentative de privatizare.
Este o intalnire pentru care va marturisesc ca aveam pregatit un foarte bun speech politic, dar as prefera sa fim pragmatici, incepand sa va fac o scurta prezentare a situatiei Romaniei astazi, acum, plecand de la o usoara intoarcere in timp.
Defilarea mioritelor moderne si aratoase a fost inca o mostra de frumusete romaneasca, intr-o prezentare de moda in care mireasa colectiei a fost Adelina Pestritu.
Mircea Geoana prevede ruperea Aliantei, iar Adrian Severin considera prestatia Monicai Macovei la Parlamentul European drept „neconvingatoare si de natura sa creeze noi suspiciuni“ Deputatul Adrian Severin, seful delegatiei de euroobservatori ai PSD, a criticat ieri modul in care a fost gandita componenta delegatiei romane care a participat la sedinta de prezentare a proiectelor de rapoarte pentru Romania si Bulgaria ale raportorilor Parlamentului European.
"Orice anchetare a unui membru al Guvernului afecteaza imaginea si, de aceea, e obligatia domnului Copos de a face aceasta prezentare".
Curtea Veche Publishing si Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 3 martie 2016, incepand cu ora 17:00, volumul Pe trecerea timpului.
VUNK, Hara si Cristina Balan (Vocea Romaniei) la Hard Rock Cafe Saptamana aceasta va asteptam la 3 concerte cu 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
Adrian Nastase se mai afla si intr-o poza de grup la sectiunea de prezentare a miscarii social-democrate, intr-un instantaneu in care primeste aplauzele colegilor sai, din care cel mai entuziast pare Mircea Geoana.
Albatros, 1995 (prezentare pe ultima coperta de Gh. Grigurcu). Versurile tot nu ma entuziasmeaza. Mi se par emotionante doar acele momente in care poezia face atingere cu viata de fiecare zi a autoarei, dar nici ele nu tin de marea literatura.
In privinta culturii, primarul Mangaliei Zamfir Iorgus ne-a declarat ca doreste sa sprijine aparitia unei monografii a orasului (75.000 RON) si a unui album al zonei (64.000 RON). "Pana la finele acestui an sper sa fie gata monografia Mangaliei, la fel si albumul de prezentare a orasului.
Pentru inceput, participantilor le-a fost facuta o scurta prezentare a contului de executie al municipiului Craiova, pe 31 decembrie 2005.
Senatorul PSD Șerban Valeca, presedintele Consiliului Știintific al Institutului de Cercetari Nucleare a reusit, printr-o prezentare complexa a Centralei de la Cernavoda sa isi introduca colegii senatori in tainele stiintifice ale proiectului de relansare a constructiei reactoarelor 2 si 3.
Cea mai cuprinzatoare prezentare a fost cea a Dr. James E. McDonald, cercetator principal fizician la departamentul de stiinte ale atmosferei, de la Universitatea din Arizona.
Toti au vazut expozitia, au avut in dosar o mica descriere in care aflau detalii, iar guvernatorul Deltei Dunarii, in cuvantul de salut al conferintei, printre realizarile Romaniei in zonele umede, a facut o scurta prezentare a acestui proiect, adica a unei posibile instituiri in viitor a unui sit Ramsar (organizatie mondiala de mediu- n.r.) la Vacaresti.
Ceea ce urmeaza este o prezentare, pe scurt, a argumentelor lui John Hamer, a eseului prezentat in 2012 pe internet de Dr.
In prima parte a intalnirii Mircea Banias a facut o prezentare a portului, evidentiind importanta strategica a acestuia ca port-granita a structurilor euro-atlantice la Marea Neagra si viitoarea poarta de sud-est a U.E.
google-analytics.com