Cautare

846 de rezultate pentru "prezentare restaurant matteo" (7.15 secunde)
o zana, un clovn si confetti, la fel cum se bucura si copiii romani la petreceri, doar ca in acest restaurant nu sunt comercializate bauturi alcoolice (nici macar bere). Acestia mananca la acest restaurant o data pe luna.
Bustul, cu acordul familiei raposatului, a fost amplasat in fata Clubului Sportiv Municipal Calarasi (fostul restaurant Perla, actualmente Hotel Sport), in centrul orasului.
Un politist a fost amenintat cu moartea de un patron de restaurant, dupa ce agentul a verificat localul in care era organizata o petrecere, in Strehaia, in judetul Mehedinti.
Limba romana o auzi in fiecare restaurant, dar nu vorbita de chelnerii absolventi de Litere la Cluj, ci de informaticienii cu "job" in Bucuresti. ... Romani povestind mandri despre tara lor intr-un restaurant vienez!
Artistul a povestit, pe contul sau de socializare, ca se afla intr-un restaurant din Berlin cand i-a fost furat telefonul mobil, de un barbat care venise sa cerseasca.
Razvan m-a adus si la acest restaurant! ... Nu facem reclama acestui restaurant, dar noi toti am avut de castigat acestui stil de viata sanatos!
Un incendiu a izbucnit in aceasta seara intr-un restaurant din Ploiesti. Noua persoane au iesit din local inainte de sosirea fortelor de interventie.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... bata. Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita.
de 27 de ani s-au deplasat cu un autoturism inscriptionat taxi, marca Dacia Logan, pe Splaiul Unirii, sectorul 3, unde au coborat si au supravegheat zona unui restaurant, asteptand ca ultimii angajati sa paraseasca localul.
Incendiu violent intr-un restaurant din Madrid. Doi oameni au murit si 10 au fost raniti dupa ce un chelner a vrut sa flambeze un preparat.
Cativa dintre oamenii de turism chiar au inteles ideea si sunt deja locuri in Neptun - Olimp unde poti sa stai tot timpul anului pe o terasa, intr-un restaurant, intr-un barulet. ... - de prezentare a candidatului), am 6 mari proiecte...
Acestea au precizat ca cei trei s-au gandit sa il invite si pe presedintele Traian Basescu, i-au dat telefon, iar seful statului le-a raspuns ca vine la intalnirea de la restaurant.
Dosarele de prezentare si caietele de sarcini au fost puse in vanzare la finele acestei luni, la sediul T.H.R.
Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina. Garantia de participare la licitatie este de 700.000 euro, iar dosarul de prezentare costa 3500 RON.
Azi aici se afla un hotel modern, cu restaurant, bar, terasa, plaja, sezlonguri, gratar. ... Iata o prezentare pe care am gasit-o pe internet, a Complexului turistic Albatros Podul 4:
Prezentare hot: ... De pilda, Borussia Dortmund, campioana Germaniei, tocmai si-a aratat vestimentatia printr-o prezentare de moda . Conducatorii de la Ayr United, echipa din liga secunda scotiana, au mers mai departe.
Deputatul PD a spus ca la intalnirea Coalitiei a avut loc si o prima prezentare a legilor care ar putea compune un nou pachet de reforma in domeniul Justitiei. "Ministrul Monica Macovei va face o prezentare mai profunda a acestor legi.
- (HTML) - Hypertext Markup Language, standard de definire si prezentare a paginilor web; ... Spre deosebire de pagina de prezentare a proiectului, folosita de Tim in demonstratii, pagina SLAC permitea navigarea prin documentele bibliotecii, accesibile pana atunci doar cu ftp.
Ceva imposibil de sintetizat intr-o scurta prezentare.
Dupa prezentare, deci incepand din 6 mai, s-au dezlantuit comentariile. ... Dolan asistase personal la prezentare, timp de peste 5 ore, a vazut din prima mana fotografiile, marturiile si dovezile prezentate, intalnindu-se si vorbind cu oamenii de stiinta implicati.
google-analytics.com