Cautare

846 de rezultate pentru "prezentare restaurant matteo" (3.25 secunde)
Pe 21 mai, la ora 12.00, se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival.
Firma fostului director al Portului Constanta, SC Istrus SRL, in care acesta este asociat cu Marian Dragomir, a obtinut in luna februarie a acestui an certificatul de urbanism pentru realizarea proiectului "ansamblu turistic in zona cetatii Histria, restaurant P, P+1 partial si hotel P+1".
"De 15 ani am renuntat sa mai ies in public la restaurant pentru ca imi statea mancarea in gat. In timp ce mancam veneau oamenii sa ma intrebe cat va fi maine sau poimaine cursul leului.
Hotel si restaurant pentru sportivi In cadrul complexului, exista deja sali de antrenamente pentru gimnastica, haltere, judo, box sau atletism, sali care sunt folosite in prezent de loturile nationale sau olimpice.
Deosebirea e ca Tuca e patron de restaurant, voi astia de aici doar consumatori cand mai faceti cate o spaga mica • dan Bravo,felicitari! ... Pe deasupra, si-a tras restaurant cu ajutorul lui Miki Spaga si-i face reclama mascata in ziar si a cumparat pe nimic cherhanaua din Mangalia.
Restaurant City Este un alt joc, de asemenea foarte popular pe Facebook, care simuleaza activitatea dintr-un restaurant. Un bun exercitiu de imaginatie pentru antreprenorii interesati sa intre intr-un astfel de business.
- Newton Restaurant - Bucuresti.
A incercat bucataria moleculara la un restaurant notat cu 3 stele Michelin!
Ad Hoc, impreuna cu King’s Stone restaurant medieval, a pregatit o petrecere ca-n vremurile de demult. ... King’s Stone restaurant a pregatit un ospat imparatesc pentru musafiri, vinul va curge din carafe.
Am luat cina intr-un restaurant indian din hotelul Armani, situat in cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, unde se afla si un restaurant, la etajul 122, si am savurat mancare moderna europeana, privelistea a fost incredibila.
Catalin Botezatu, Emidale, Planika, One Club, Caffee LollyPop, restaurant Bellini, Musette, Depot 96, Blu Concept, Decora Design, arh.
Am vrut sa imbin sofisticatul cu o priveliste de neuitat, asa ca am facut petrecerea la Silk Panoramic Restaurant & Bar, o locatie speciala unde se organizeaza frecvent petreceri private si de companie.
ALEXANDRU CIUCU, CHEF DE POMINA in cinstea nasterii fetitei sale Proaspat devenit parinte, Alexandru Ciucu a dat un "sprit" de pomina, la un restaurant din Centrul Istoric, cu ocazia venirii pe lume a fetitei sale, Elena Carolina.
Anne Marie Parlog ne prezinta singurul restaurant de Foie Gras : Morgan la Dud "In bucataria Morgan la Dud, preparatele sunt gatite a la carte si de casa.
Eu sunt in concediu cu familia in Italia si astazi am vazut un articol in care Ilie era cu o blonda la un restaurant din Bucuresti( Braserie).
Chiftelutele testate pozitiv cu urme de carne de cal nu au ajuns la vanzare in vreun restaurant Ikea, totusi, s-a decis scoaterea temporara de la vanzarea din magazinul din Baneasa, pentru verificarea suplimentara, conform datelor furnizate AGERPRES de retailerul de mobila.
Anne Marie Parlog, cea care detine acest restaurant, impreuna cu sotul ei, Radu Parlog, ii duc pe angajatii lor vara, din cand in cand, atunci cand acestia au timp, la sfarsit de saptamana, la piscina care se afla pe proprietatea lor situata la 30 de kilometri de Bucuresti.
MADEIRA Seara, optional, cina si program folcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada - vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare, stropite cu vin local si o cafea.
psihologie, nutritie, organizarea bucatariei, planificarea meniului, stiinta alimentului, aspecte tehnologice ale activitatii de productie culinara, afacerea numita restaurant cu elemente de calcule necesare intelegerii proceselor dintr-un restaurant, igiena, protectia mediului, siguranta si securitatea in bucatarie, estetica.
Damascus Palace e un restaurant arabesc, deschis in primavara lui 2014 de niste sirieni, printre care si Ahmad Hammadi, care e si bucatarul sef. ... Pentru ca Damascus Palace e un restaurant arabesc serios din Bucuresti, in care mancarea e lucrul cel mai important.
google-analytics.com