Cautare

3302 de rezultate pentru "pretul" (7.05 secunde)
Grupul Rompetrol scumpeste incepand de astazi pretul litrului de benzina comercializat la reteua de benzinarii Rompetrol din intreaga tara. Astfel, pretul unui litru de benzina vandut la statiile Rompetrol va fi de astazi mai scump cu 0,01 lei.
 Pretul favorizeaza vânzarea apartamentelor noi Diferenta de pret între cele doua tipuri de locuinte rezulta, în principal, nu din conditiile oferite, ci din suprafata utila a locuintei (apartamentele noi sunt, în general, mai spatioase).
 Pretul favorizeaza vânzarea apartamentelor noi Diferenta de pret între cele doua tipuri de locuinte rezulta, în principal, nu din conditiile oferite, ci din suprafata utila a locuintei (apartamentele noi sunt, în general, mai spatioase).
Pretul produselor din carne nu va fi majorat ca urmare a scumpirii vineri 1 februarie a.c. ... Aceasta intrucat pretul gazelor naturale reprezinta aproximativ 2% din pretul final al acestor produse, procent care poate fi neglijat, a declarat Sorin Minea, presedintele Asociatiei Romane a Carnii.
Rusia ar putea majora cu pana la 7% pretul gazelor naturale livrate Romaniei in 2008, respectiv cu pana la 20 dolari pe 1.000 metri cubi, a declarat pentru Rompres reprezentantul comercial al Federatiei Ruse in Romania, Igor Sidorov.
Actionarii firmelor listate la bursa vor putea decide retragerea de pe piata numai daca in ultimele 12 luni anterioare convocatorului AGA au fost realizate mai putin de 50 de tranzactii, exclusiv intre persoane implicate, si actiunile transferate reprezinta sub 1% din capitalul social.Pentru a hotari retragerea de la tranzactionare, societatile comerciale vor include in convocatorul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), ca punct distinct pe ordinea de zi, prezentarea raportului intocmit de un evaluator independent cu privire la pretul pe actiune care urmeaza a fi achitat in cazul retragerii actionarilor din cadrul emitentului, potrivit unui proiect de regulement elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).In cadrul AGEA, administratorii prezinta actionarilor si concluziile evaluatorului independent inregistrat la CNVM privind pretul unei actiuni, ce reprezinta pretul minim pe care il pot obtine actionarii care nu sunt de acord cu hotararea privind retragerea.
Pretul actual al laptelui din Romania este influentat de fluctuatiile tarifelor la nivelul Uniunii Europene, iar piata autohtona nu ar putea absorbi o eventuala crestere a costului materiei prime, potrivit conducerii producatorului de lactate Friesland Foods Romania.
Pretul uleiului a crescut cu 80 % in ultimul an din cauza costurilor cu materia prima, care s-au dublat in acest interval, iar evolutia preturilor in 2008 va depinde de suprafata cultivata cu floarea-soarelui si de productia obtinuta, a declarat Viorel Zichil.i"Costurile cu materia prima din recolta 2007 s-au dublat fata de recolta din 2006.
Pretul barilului de petrol a scazut, ieri, la bursele electronice din Asia, dupa ce Arabia Saudita a dat asigurari ca va creste productia de petrol, ca raspuns la ingrijorarile la nivel global privind pretul ridicat al "aurului negru".
Pretul local de referinta, la ora actuala, este de 120 de lei pe gigacalorie. ... Tinand cont de faptul ca in toamna sunt alegerile parlamentare, iar o majorare a pretului de facturare ar starni nemultumirea consumatorilor, este posibil ca pretul sa ramana neschimbat.
Daca pretul grâului mai scade, cultivatorii vor iesi pe pierdere. ... Daca adaugam si arenda (500-600 de kilograme de grâu la hectar), la pretul de 0,5 lei pe kilogram înseamna maximum 300 de lei, deci 2.370 de lei în total.
Pretul de pornire a fost fixat la 1.886.448 de lei In baza Ordonantei Guvernului nr. ... cladire compusa din subsol plus parter si etaj - pretul de evaluare sau de pornire a licitatiei fiind 1.886.448 de lei, fara TVA.
Pretul apartamentelor ar putea scadea cu 16%, daca Guvernul ar anula TVA, si cu 5% in cazul in care mediul privat si antreprenorii si-ar reduce marja de profit cu o treime, a declarat Dan Ioan Popp, presedintele Impact Developer and Contractor.
  Dezvoltatorii imobiliari scad preturile Unii dezvoltatori imobiliari din Craiova spun din start ca va scadea pretul apartamentelor si al caselor cu 14%, pe când altii înca mediteaza asupra subiectului, motivând ca oricum au scazut drastic preturile si nu le mai pot reduce.
Pretul petrolului a urcat in noaptea de luni spre marti cu circa 5%, peste 49 de dolari pe baril, ca urmare a reducerii severe a livrarilor de gaze naturale rusesti prin Ucraina catre Europa, insa cotatiile au scazut marti dimineata dupa ce unii investitori au incercat sa profite de cresteri.
Petrom, Rompetrol si Lukoil au scumpit carburantii, de la inceputul anului, cu pana la 77 de bani pentru un sortiment de benzina si 45 de bani pentru motorina, in timp ce pretul barilului de petrol a scazut cu circa 15 dolari in acelasi interval.
Patronii cer o eventuala reducere a TVA-ului la produsele principale, dar diminuarea ar trebui sa se vada si la pretul final de la raft.
Daca Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) nu modifica pretul pe megawatt la Complexul Energetic Rovinari (CE), anul acesta, unitatea ar putea avea pierderi de 68 de milioane de lei.
Compania vrea sa puna in practica un plan prin care detinatorii de participatii la Automobile Craiova sa fie obligati sa-si vanda actiunile catre Ford la pretul pe care il vrea societatea.
Directorul Complexului Energetic Rovinari recunoaste ca societatea a vandut energie sub pretul pietei, insa doar pentru a nu opri grupurile. ... Media pretului de vanzare a fost astfel cu aproape 50 de lei mai mica decat pretul pietei.
google-analytics.com