Cautare

3302 de rezultate pentru "pretul" (3.02 secunde)
Pretul piinii ar putea creste in urmatoarea perioada din cauza influentelor in costuri a tarifelor majorate la utilitati, dar si in urma masurilor luate de Executiv referitoare la depozitarea griului de panificatie, a declarat Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit si Panificatie - Rompan.
Petrom va scumpi de luni motorina cu 1.000 de lei, iar pretul benzinei va creste in functie de sortiment cu sume cuprinse intre 400 si 500 de lei, se arata intr-un comunicat al companiei.
Pretul mezelurilor depinde foarte mult de pretul carnii, influentele utilitatilor in costurile de productie fiind nesemnificative, a declarat Mihai Visan, directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii. ... Pretul carnii nu va fi majorat, pentru a nu influenta vinzarile si asa destul de scazute in aceasta perioada.
Pretul fierului vechi a scazut cu pina la 75%. ... Ceea ce ei nu stiu este ca pretul fierului vechi a scazut de aproape o luna, moment ce coincide cu demararea programului, de la 4.000 de lei pe kilogram la 1.100 de lei pe kilogram.
Astfel, incepand de astazi, Compania Petrom a crescut din nou pretul carburantilor comercializati la statiile proprii cu pana la 400 de lei in cazul motorinei, iar cel mai ieftin sortiment de benzina a ajuns la 33.900 de lei pe litru, informeaza un comunicat al firmei.
Tariful optional de tip monom va fi compus din pretul energiei consumate in perioada de facturare - 0,27 lei noi/kWh si rezervare - 0,13 lei noi/zi.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, crede ca pretul national de referinta al energiei termice ar trebui scos mai repede decit era prevazut in acordurile cu organismele internationale.
Pretul carburantilor pe piata internationala ar putea sa creasca cu 12%, in prima parte a anului viitor, in cazul in care barilul de titei atinge nivelul de 80 de dolari.
Pretul petrolului a depasit din nou ieri nivelul de 66 de dolari pe baril, in urma informatiilor privind scaderea neasteptata a stocurilor de benzina din Statele Unite.
Pretul benzinei s-a majorat in ultimele luni cu aproximativ 20%. Mai mult chiar, din cauza cotatiei internationale a titeiului, pretul carburantilor s-ar putea modifica din nou.
Asadar, producatorii si importatorii au la dispozitie doua saptamani sa modifice reclamele, astfel incat pretul afisat sa fie cel care include toate taxele.
"Privatizarea Bancii Comerciale Romane este un succes, daca ne uitam la pretul oferit, la investitor ", este de parerea Ghetea.
a) orice comerciant care anunta o reducere de pret trebuie sa o raporteze la pretul de referinta practicat in acelasi spatiu de vanzare pentru produse sau servicii identice. Pretul redus trebuie sa fie inferior pretului de referinta.
Pretul garsonierelor poate insa creste pana la 350 de milioane de lei (garsoniera confort unu). ... Pretul poate insa urca pana la 100.000 de euro (3,5 miliarde).
In ceea ce priveste o eventuala scumpire a painii, daca pretul de referinta va fi de 0,5 RON pe kilogramul de grau, Aurel Popescu a spus ca nu crede intr-o asemenea schimbare. ... Eu cred ca pretul va ramane la valoarea de acum, respectiv 0,35 RON.
Pretul de referinta al graului, stabilit de consiliul de produs, este de 0,45 lei pentru un kilogram. ... De aceea, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a solicitat Consiliului Concurentei sa se pronunte in legatura cu pretul graului oferit de procesatori producatorilor.
Cu toate acestea, potrivit Ministerului Integrarii Europene, in spatiul Uniunii Europene nu exista un pret de referinta al laptelui, pretul fiind stabilit liber in functie de cerere si oferta. ... Pretul se stabileste singur pe piata, in functie de cerere si oferta.
Pretul include si TVA. ... Eventualii clienti pentru bunurile scoase la mezat trebuie sa depuna la sediul administratiei financiare un dosar cu datele de identificare ale firmei sau ale persoanei fizice, precum si dovada achitarii taxei de participare, in valoare de 10% din pretul de pornire al licitatiei.
Oamenii premierului Tariceanu vor discuta miine despre pretul caldurii si trecerea societatii Electrocentrale in subordinea municipalitatii galatene. ... Practic se va desfiinta pretul national de referinta care a fost stabilit prin OG. ... Si administratiile locale vor suporta 10 procente din pretul caldurii.
Imediat dupa deschidere cursul a urcat la maximul de 25,5 lei/actiune (A51,8% fata de pretul din oferta), dupa care a scazut, stabilizindu-se in jurul palierului de 23 de lei.
google-analytics.com