Cautare

3302 de rezultate pentru "pretul" (3.00 secunde)
O solutie ar fi sa se scumpeasca doar pretul gazului pentru industrie ", a precizat Achim Saul, care este si directorul general adjunct al Distrigaz Nord.
Pretul gazelor naturale pe care Romania il plateste catre Gazprom este mai mare comparativ cu cel platit de alte tari. ... Aceasta decaratie a venit dupa ce Ucraina si Rusia au ajuns la un acord in ceea ce priveste pretul gazelor naturale.
Pretul aurului a stabilit un nou maxim istoric la bursa din New York. ... Trebuie spus ca pretul aurului a avut un avans de peste 40% in ultimele 12 luni, in comparatie cu cresterea de 11% a indicelui Standard and Poor's 500.
In pretul ambelor oferte sunt incluse si mai multe servicii suplimentare - mic dejun suedez, cina de post din seara sosirii (22 aprilie), participarea la slujba de Inviere de pe plaja din fata complexului si dejunul festiv de Pasti cu oua rosii, drob, cas, cozonac si vinul casei, cina festiva cu preparate traditionale.
La modele Citroen Picasso, dealerii ofera discounturi mai mari, de pana la 2.250 de euro care se aplica la pretul DDP (cu toate taxele incluse). ... Pretul CIP al unui asemenea model variaza intre 13.890-17.060 de euro, iar pretul DDP este intre 16.653-20.450 de euro.
Pretul graului va creste cu cel putin 15-20% din cauza inundatiilor din ultima perioada, sunt de parere specialistii din agricultura. Pentru ca Dunarea a inundat suprafete intregi de teren agricol, culturile se sufoca, ceea ce influenteaza in mod cert pretul.
Cei care inchiriaza un apartament in aceasta perioada nu trebuie sa se mai ingrijoreze ca pretul chiriei va fi umflat de proprietar.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
Tot fabricantii de paine sunt de acord ca pretul acesteia va creste chiar si fara modificarea tarifelor de referinta pentru grau, si asta din cauza majorarii costurilor la utilitati si a salariilor.
Pretul este in crestere fata de anii anteriori", a declarat Eugen Balan, primarul comunei Isalnita, care a spus ca in urma cu patru-cinci ani, in zona, terenul extravilan s-a vandut cu sase milioane hectarul (600 de lei vechi metrul patrat).
De la 1 ianuarie 2007, Guvernul Romaniei nu va mai acorda subventii la incalzire in mod direct populatiei, inlocuind totodata pretul de referinta national cu pretul local.
Astfel, achizitia graului la un pret mai mare si cheltuielile pe care trebuie sa le suporte agentii economici cu implementarea normelor Uniunii Europene trebuie incluse in pretul painii.
Chiar din contra, exista cazuri in care pretul apartamentelor vechi il depaseste pe cel al apartamentelor din noile complexuri rezidentiale. ... Trebuie spus ca pretul mediu de 1.100 de euro pe metrul patrat in cazul apartamentelor noi este valabil doar pana la derularea lucrarilor de constructie propriu-zisa a imobilelor.
Scaderea a fost continuata si pe parcursul anului 2006, cand pretul unei actiuni a ajuns la 0,245 lei, cu circa 10% mai jos. ... In a doua jumatate a anului, pretul actiunilor a scazut, stabilizandu-se in jurul valorii de 3,5 lei pe actiune.
Astfel, lipsa fortei de munca din industria constructiilor ridica pretul imobilelor. ßi asta pentru ca aproximativ 20% din pretul unei constructii reprezinta costurile cu forta de munca. Astfel pretul unui metru patrat construit ar putea creste cu pana la 17%.
Pretul FOB si pretul CIF Pretul FOB reprezinta pretul la frontiera tarii exportatoare, care include valoarea marfii, toate cheltuielile de transport pana la punctul de imbarcare, precum si toate taxele suportate pentru ca marfa sa fie incarcata.
In saptamana de tranzactionare 5 - 9 februarie actiunile societatii ELECTROPUTERE Craiova s-au depreciat, in medie, cu 1%, pana la pretul de 0,285 lei, pe o lichiditate destul de modesta, aproximativ 90.000 de actiuni.
Potrivit acesteia, nici in aceste zone pretul nu s-a lasat mai prejos si a crescut considerabil. ... In zonele centrale pretul terenului este insa de cateva ori mai mare. ... La case, de exemplu, pretul s-a dublat in cele mai multe cazuri.
Pretul gazelor nu va creste in al doilea trimestru, scumpirea programata pentru 1 aprilie fiind anulata de "evolutiile favorabile la importuri", a declarat, ieri, Gabriel Sirbu, director general in cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Ne-am obisnuit deja ca in perioada Sarbatorilor pascale comerciantii sa creasca pretul oualor. ... Mai mult, potrivit unei informatii difuzate de un post de televiziune, comerciantii vor dubla pretul oualor.
google-analytics.com