Cautare

3302 de rezultate pentru "pretul" (3.51 secunde)
Pretul de pornire al licitatiei a fost fixat la 77 milioane de euro.
Pretul energiei electrice nu va creste in perioada imediat urmatoare, in timp ce tarifele la gaze se vor majora doar in conditiile in care populatia va primi sprijin financiar din partea statului, a declarat ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian.
"Cand euro e in crestere, proprietarii isi raporteaza pretul de vanzare la euro, apoi cand euro se redreseaza, isi fac repede conversia in lei si pretul ramane in lei, dar acolo 'sus', unde euro a atins cota cea mai inalta", ne-au explicat specialistii de la agentiile imobiliare din Galati.
Pretul gazelor ar putea atrage nemultumirea Comisiei Europene. Leonard Orban, comisarul european pentru multilingvism, a declarat ieri ca, daca pretul de productie al gazelor ar fi in Romania mai mare decat cel de vanzare, asta ar insemna ca exista o subventie din partea statului.
Pretul gazelor livrate catre populatie ar putea creste cu pana la 25% pana la sfarsitul lui 2008, din cauza ca pretul gazelor din import va continua sa creasca, a declarat directorul executiv comercial al distribuitorului de gaze Wirom, Illo Vogelhaupt.
Evaluarea imobilelor intampina dificultati in perioada de criza din cauza ca tranzactiile imobiliare sunt tot mai rare, iar pretul de piata nu poate fi determinat cu exactitate. Specialistii au explicat pentru GdS cum se stabileste valoarea reala a caselor si terenurilor pe o piata unde cumparatorul dicteaza pretul.
In prezent Guvernul acopera pana la 45% din cheltuielile cu combustibil ale producatorilor de energie termica, dar pretul de facturare la populatie difera mult de la o localitate la alta, in functie de pretul de referinta stabilit de catre consiliul local si subventia acordata de fiecare primarie.
Pretul mezelurilor depinde foarte mult de pretul carnii, influentele utilitatilor in costurile de productie fiind nesemnificative, a declarat Mihai Visan, directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii. ... Pretul carnii nu va fi majorat, pentru a nu influenta vinzarile si asa destul de scazute in aceasta perioada.
"Pretul la Brent a deschis ziua la nivelul de 112.80 dolari/baril, intr-o ora a atins un nivel de 119.87 si a inchis-o la 110.8 dolari/baril.
In septembrie 2010, Marian Buhnici a cumparat un eBook Reader Kindle 3 cu WiFi si 3G gratuit de pe site-ul amazon.com, la pretul de 900 de lei (cu tot cu taxe de expeditie). ... Un avantaj este pretul. ... Pretul cartii in format digital este de 9,9 lei.
Acestia si-au motivat decizia prin aceea ca pretul de achizitie pe care ar trebui sa-l plateasca statul ar fi stabilit de UE si nu s-ar ridica peste cel al pietei interne. ... Suntem obligati sa cumparam tona de grau la pretul de 101,31 euro, asa cum este in UE.
Estimativ, daca un metru cub de caramida costa acum 245 de lei, in martie 2007 pretul acestuia ar putea fi de 345 de lei, iar in decembrie - aproape 400 de lei.
Banii reprezinta subventia pentru diferenta dintre pretul real al gigacaloriei si cel platit de populatie. Statul suporta aproximativ 100 de lei din pretul real al gigacaloriei oradene. Pretul celei mai ieftine gigacalorii din tara este insa scump pentru oradeni, Electrocentrale fiind nevoita sa apeleze la credite pentru plata carbunilor.
Tinand cont ca si pretul carburantilor, benzina si motorina, “tine pasul“ la scumpiri cu energia electrica si cu gazele, ne putem gandi ca in curand vom putea trai ca-n Europa Unita.
Ciule ne-a mai spus ca pretul hartiei de ziar trebuia sa creasca cu 12-13%, dupa scumpirea lemnului pe picior practicata de Romsilva.
Conform Regiei, revizuirile au fost mult sub pretul de vanzare obtinut la licitatii, de unde rezulta ca pretul de pornire nu are nici o legatura cu pretul de vanzare.
Rompetrol va reduce in aceasta saptamana pretul carburantilor auto vanduti in statiile de distributie proprii cu 200 pana la 900 de lei pe litru, potrivit unui comunicat al companiei petroliere.
Potrivit noului regulament elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), pretul actiunilor listate la Bursa va putea fi sustinut de o societate de servicii de investitii financiare, daca acesta fluctueaza artificial.
Cererea mondiala in continua crestere, dar si amenintarile teroriste (care au reusit sa urce pretul petrolului pana la 65 de dolari/ baril, cat este in prezent) au astfel reverberatii si in conturile petrolistilor romani.
Aproape 30% din pretul pe care il platim pe o bucata de paine ii revine comerciantului. ... Iar acestia tin la castigul lor, indiferent de pretul graului. ... çn concluzie, cei care umfla pretul painii nu sunt producatorii, ci comerciantii.
google-analytics.com