Cautare

3302 de rezultate pentru "pretul" (2.66 secunde)
Ion Bujor, presedintele asociatiei Agrocov, care administreaza o suprafata agricola de peste 5.000 ha, considera ca piata griului nu functioneaza corect, in conditiile in care anul trecut pretul la acest produs ajungea la 4.500 lei/kg, in timp ce in acest an nu sare de 3.000 lei/kg.
Pretul petrolului a scazut, rusii ieftinesc gazul, dar preturile in tara raman aceleasi. ... Pretul gazelor se raporteaza la pretul petrolului si al derivatelor acestuia pe plan mondial. Pana la mijlocul anului trecut, pretul petrolului atinsese cotatii-record de 150 de dolari pe baril.
Compania motiveaza ca a inregistrat pierderi din cauza ca pretul gazului de import a fost mult mai mare anul acesta decat in alti ani, in timp ce pe piata interna gazul s-a vandut la preturile reglementate anul trecut.
Cei interesati de acest model trebuie sa stie faptul ca, in cursul acestui an, pretul sau va scadea pana la 49 de dolari. ... In 2011, este asteptat ca pretul acestuia sa scada pana la 39 de dolari.
Pretul cafelei a atins nivelul maxim din ultimii sapte ani si jumatate. Aceasta crestere se va reflecta si in pretul cafelei de pe rafturile romanesti, potrivit unor reprezentanti din domeniu.
Astfel, de la nivelul maxim de 78 de dolari inregistrat in iulie, pretul unui baril de petrol a scazut sub 58 de dolari in aceasta luna. Reducerea preturilor de la burse nu se reflecta insa in aceeasi proportie si in pretul carburantilor de la pompa.
La capitolul imbracaminte pentru femei, in magazinele Kenvelo se gasesc pantaloni la pretul de 70 de lei, fata de 180 de lei cat costau inainte de a fi scoase la promotie.
Programul "Primul siloz" nu mai este atractiv din cauza situatiei la nivel mondial in ceea ce priveste pretul graului.
Pretul petrolului a luat-o razna.
Cauza este de aceasta data pretul petrolului la nivel international, care parca a luat foc.
Pretul de oferta, propus de stat in oferta de vanzare sau in prospectul de oferta publica, reprezinta pretul de pornire al licitatiei sau pretul inclus in ordinul de vanzare afisat pe piata, in cazul vanzarii prin licitatii electronice pe pietele de capital.
Mai mult, daca pretul graului stabilit in acest an nu va fi satisfacator, peste jumatate din terenurile agricole din judet vor ramane nelucrate anul viitor, deoarece fermierii nu vor avea fonduri pentru demararea lucrarilor agricole.
Acestia au început sa tatoneze firmele de distributie a semintelor de porumb si floarea-soarelui, constatând cu stupoare ca pretul acestora este comparabil cu al aurului.  20 de lei kilogramul este pretul cel mai mic la care fermierii doljeni pot achizitiona samânta de porumb.
În primele trei luni ale acestui an, pretul pe metrul patrat construit se majoreaza cu minimum 20%, potrivit constructorilor.
Problemele apar cand consumul depaseste 3 kWh zi, adica in jur de 90 kWh pe luna, pentru ca pretul ajunge la 0,8217 kWh, mai mare decat oricare dintre celelalte sase tarife reglementate.
Ministerul Agriculturii spune ca detinatorii de stocuri de grau umfla artificial pretul graului, astfel ca si painea este mai scumpa. ... Zilele trecute, producatorii din domeniul panificatiei explicau de ce au fost nevoiti sa creasca pretul painii, chiar si cu 50% la unele sortimente (painea integrala).
Pentru ca pretul gigacaloriei sa ramana neschimbat in aceasta iarna, exista insa o conditie:
Pretul graului este atat de mic, incat nu-si vor recupera nici cheltuielile. ... Productia bogata de cereale a scazut pretul in toata Europa.
Pretul petrolului ar putea ajunge la 70, 80 sau 100 de dolari pe baril... Pretul titeiului se afla la o valoare mai mica in perioada de fata decat intre 1975-1985, cand pretul era de 80 de dolari pe baril“, a mai spus Patriciu.
Pretul petrolului ar putea ajunge la 70, 80 sau 100 de dolari pe baril... Pretul titeiului se afla la o valoare mai mica in perioada de fata decat intre 1975-1985, cand pretul era de 80 de dolari pe baril“, a mai spus Patriciu.
google-analytics.com