Cautare

2437 de rezultate pentru "pret ser reparator cu extract de melc" (2.61 secunde)
Nivele de actiune: ... ajuta la ameliorarea starilor de nervozitate, neliniste si stres. ... in stari de slabiciune cardiaca, palpitatii, cu Extract din mladite de Paducel - Crataegus oxyacantha MG=D1;
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului. Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones.
Beneficiile extractului de ulm Sursa: ... Mod de administrare: cate 50-70 de picaturi (2-3 ml), o data pe zi, in putina apa, in asociere cu alte macerate glicerinice. ... -in cruste lactate cu Extract din muguri de Nuc- Junglans regia MG=D1;
Firma Hofigal este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Cel mai bine au mers la standul nostru drojdia de bere cu alfalfa si siliciu organic (un produs nou) si Echina Vit.
Natural potent (lichid oral) - 80 RON, care se foloseste ocazional sau in cura de trei saptamani; ... alge marine - 4 RON (care se consuma in cura de slabire); ceai antiadipos cu ginseng - 10 - 12 RON; super slim (capsula de slabit) - 60 - 70 RON;
Boala Alzheimer este o boala degenerativa a creierului care are ca prim factor de risc varsta inaintata. Pe langa tulburari de memorie, gandire, limbaj, aceasta boala asociaza tulburari de comportament si incapacitatea de a dezvolta activitati cotidiene obisnuite.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul eczemei scalpului. ... se manifesta simptomatic prin mancarimi, eruptii scuamoase sau cu colectie lichidiana, ca micropapule.
OMISAN Farmaceutici a fost prezenta recent cu un stand la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti. Gama de spray-uri oculare NebuVis produse de compania Omisan Farmaceutici din Italia sunt singurele spray-uri cu micronebulizator pentru aplicare directa pe ochi, 100% naturale si biocompatibile.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii pentru imbunatatirea calitatii spermatozoizilor. "In cazul scaderii calitative si cantitative a spermatozoizilor se recomanda extracte de muguri:
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
Seringi cu ser contrafacut. Pacientii care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele doua saptamani sa consulte de urgenta medicul curant Ministerul Sanatatii (MS) recomanda pacientilor care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele 14 zile sa mearga urgent la medic.
mariustuca.ro / Enzima mancatoare de nicotina, care ajuta la renuntarea la fumat! ... Numita Pseudomonas putida, microorganismul se hraneste cu nicotina prezenta in organism, datorita unei enzime cu totul speciale.
Iti plac pantofii, ghetele si cizmele, indiferent de perioada anului! In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.
Editura LIDER va ofera o PROMOTIE DE TOAMNA, cu titluri de carte la preturi de 10 si 12 lei NOI APARITII • PARAVANUL DE FUM. ... Pret: ... Pret: ... Pret promo: ... Pret: ... Pret: ... 3 SAGA DE FAMILIE JALNA. ... Mazo de la Roche. ... Pret:
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Confruntat cu o avalansa de metastaze ale sistemului public de Sanatate dublata și de o hemoragie serioasa a fondurilor Casei Nationale de Asigurari, premierul Boc a facut ce ar fi facut orice felcer, in absenta unui chirurg priceput:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul lipomului. ... -extract de coacaz negru - 2 ml dimineata; - extract din muguri de nuc - 2 ml la pranz; - extract de bucsus - 2 ml seara", ne-a spus dr.
In Romania, nu exista nici un medicament din cannabis In prezent, in UE e autorizat un spray buco-faringian pe baza de extract de cannabis Romania nu a primit nici o solicitare de punere pe piata a medicamentului sativex, unicul pe baza de extract de cannabis, autorizat in aproximativ 15 tari europene, subliniaza farmacist Anca Crupariu, purtator de cuvant al Agentiei Nationale a Medicamentului.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii homeopate in cazul afectiunilor ficatului.
GOLDNUTRITION® lanseaza in premiera pentru piata din Romania gama KYOLIC®, cu extract de usturoi.
google-analytics.com