Cautare

174 de rezultate pentru "premiile" (2.74 secunde)
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
Aseara premiile Gopo. ... Aseara, la Premiile Gopo, cel mai cu staif eveniment al culturii cinematografice romanesti, organizatorii au adus pe scena o trupa formata din niste rromi plinuti si cu maiouri peste burti burdusite care au facut un program de manele.
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie este Punctul National de Contact pentru desfasurarea competitiei Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale, competitie organizata de Directoratul General pentru Intreprindere si Industrie al Comisiei Europene.
Competitie pentru initiative antreprenoriale Directia Generala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert Interior si Cooperatie din cadrul MIMMCTPL a anuntat lansarea Competitiei Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale - editia 2008, organizate de Directoratul General pentru Intreprinderi si Industrie al Comisiei Europene.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Lista castigatorilor de la Gala Premiilor Globul de Aur 2013 Duminica seara, in Beverly Hills (Los Angeles), s-au decernat Premiile Globul de Aur 2013.
Premiile la sectiunea online vor fi acordate dupa verificarea numarului de voturi primite de fiecare participant. ... Premiile publicului pentru Concursul de Desene Online:
Compozitorul si cantaretul american nominalizat la premiile Grammy, Red Grammer, a lansat in Romania doua albume cu cantece pentru copii:
Dupa extragerea castigatorilor, cel care va inmana premiile este primarul orasului Navodari, social-democratul Nicolae Matei. Premiile anuntate de PSD Navodari constau in electrocasnice, iar marele premiu il reprezinta un autoturism marca Fiat.
"Am fi vrut sa prezentam candidatul la intalnirea Ligii alesilor locali, care va avea loc pe 22- 23 februarie, dar ne vom mai gandi daca il vom prezenta acum sau cu ocazia lansarii oficiale care va avea loc peste doua saptamani, cand vor avea loc si premiile PNL", a mai precizat Mircea Razvan Cristea.
Premiile pentru angajatii sectiilor care s-au clasat pe locurile 1, 2 si 3 au fost oferite de catre administratia Combinatului, in timp ce actiunea patronatului a fost popularizata de catre vicepresedintele FSS Metarom, Mircea Scintei, responsabilul cu protectia muncii din partea sindicatului.
Ponta vrea sa foloseasca acesti bani pentru a dubla premiile pentru lotul feminin de gimnastica si sa ofere un ajutor de urgenta pentru actorul Serban Ionescu.
La prima editie, in 2010, turneul era unul futures, de 10.000 de dolari, anul trecut premiile au crescut la 25.000 de dolari, iar anul acesta - la 50.000 de dolari (plus ospitalitate), astfel incat turneul a devenit cel mai important din provincie si al doilea ca importanta din tara, dupa BCR Open Ladies Romania.
La finalul acestui an, noua romance se afla in Top 200 WTA, la simplu si la dublu, iar premiile lor au totalizat 3,165 de milioane de dolari. ... Insa premiile ei au fost mai mici anul acesta, 127.000 de dolari fata de 145.000 de dolari.
S-a continuat cu premiile speciale: ... Dupa recital premiile au fost oferite in continuare la categoria â€" Personalitati si Institutii care au ajutat oina astfel:
Tombolele se desfasoara in data de 13 mai, in intervalul orar 10:30-13:30, separat pentru fiecare categorie de varsta si de gen, premiile constand in biciclete. ... Premiile sunt oferite de catre Erasmus + si constau in echipamente electronice (laptop-uri, bratari fitness, tablete).
Bucharest RUNNING CLUB a introdus categoria semimaraton national la care premiile constau in bani, voucher carburant OMV Petrom si minute Blinkee.city Romania. ... Premiile cursei 10 km individual Vodafone si Ștafete Greenfield au fost in bani, vouchere oferite de World Class, minute Blinkee.city Romania si accesorii smart.
Deja s-au inscris 80 de bloggeri care doresc sa isi prezinte calitatile de comunicare si sa castige premiile puse la bataie. ... Premiile oferite sunt fie in bani cash, fie in produse in valoarea totala de 25.000 lei.
Webstock 2016 Webstock este un eveniment de o zi, care include Conferintele Webstock si Premiile Webstock. ... Premiile Webstock, propuneti proiect Daca aveti conostinte despre un super mega proiect care se inscrie in categoriile de mai jos, pana la data de 1 Septembrie a.c.
Medaliile de Onoare, Premiile de Fidelitate, Premiile "Clacheta de Aur", dar si doua trofee " Victoria", iar la final trofeul "Zimbrul U.A.R.F.".
google-analytics.com