Cautare

334 de rezultate pentru "premiile vip" (2.73 secunde)
Referitor la clasele superioare ale unui avion, aici calatorul va fi tratat ca un VIP (persoana foarte importanta), putand trage un pui de somn, accesa internetul, ba chiar poate avea la dispozitie o sala pentru intalnirile de afaceri.
Pe langa Bidepa, mai putem aminti Big Guard Security, datoare sanatatii cu peste 111 milioane lei, Protguard National Ovidius, de la care AVAS are de recuperat circa 13,4 milioane lei, Security Guard Group, datoare cu vreo 72 milioane lei, VIP Security Casimcea, cu peste 21 milioane lei si lista poate continua.
Un alt caz special este cel al Marocului, unde VIP-urile sunt cei mai rau-platnici clienti ai bancilor. Reprezentantul Bancii Mondiale a declarat ca acest lucru ar fi putut fi anticipat de banci daca puneau bazele unui Birou de Credit.
Magazinul Real Constanta Nord, ce va fi deschis publicului incepand de astazi, a avut inaugurarea oficiala in seara zilei de ieri, la eveniment fiind prezente oficialitati locale precum si VIP-uri din randul carora nu au lipsit Mihaela Radulescu si Loredana Groza.
A fost declarata castigatoare de trei dintre cele patru grupuri (tehnicieni, redactori si VIP-uri). Pilotii de curse au plasat-o pe locul al doilea.
A fost declarata castigatoare de trei dintre cele patru grupuri (tehnicieni, redactori si VIP-uri). Pilotii de curse au plasat-o pe locul al doilea.
Cabanele private VIP Birds of Africa se adreseaza celor care vor sa aiba parte de intimitate si servicii extra: servire din partea personalului, mini-frigider, masa, scaune, prosoape, sezlonguri si wi-fi.
Syndicate of Party intra in backstage, te aseaza pe canapeaua de la VIP, iti aduce vedetele invitate la masa ta si iti povesteste tot ce vrei sa stii despre viata de noapte.
Exotique este furnizorul de mobila si accesorii al Casei Regale si multe VIP-uri din lumea diplomatica si de afaceri. In afara premiilor oferite in cadrul evenimentului, invitatii de seama si atmosfera exotica a showroom-ului, preparatele culinare sanatoase au fost apreciate de toata lumea.
De altfel, VIP-urile si staff-ul organizatoric al festivalului s-au deplasat doar la bordurile acestor superbe autoturisme, puse la dispozitie de compania romano-germana Auto Schunn, partener oficial in Romania al concernului Daimler din anul 1993.
Ministrul a dorit insa mai intai sa salute VIP-urile din asistenta, in care se aflau doi ambasadori, mai multi parlamentari si cateva oficialitati locale.
Maior Coravu) - pentru tribuna I si zona VIP intrarea 2 (str. Pierre de Coubertin) - pentru fanii lui Atletico Madrid si suporterii romani cu bilete la peluza nord sau la tribuna a II-a intrarea 3 (bd.
Am aflat acum ca pentru meciul cu Copenhaga s-au tiparit 51.863 de tichete, iar vreo 2000 de la VIP au ramas nevandute.
300 lei (categoria VIP) - pret redus 225 lei 250 lei (categoria 1) - pret redus 190 lei 200 lei (categoria 2) - pret redus 150 lei 150 lei (categoria 3) - pret redus 110 lei 100 lei (categoria 4) - pret redus 75 lei 50 lei (categoria 5) - pret redus 37 lei http://www.youtube.com/watch?v=6SfjDkbaqnM&feature=plcp Spectacolul "LACUL LEBEDELOR" in interpretarea The Imperial Ice Stars va avea loc pe 20 februarie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti (de la ora 16.00 si de la ora 20.00) si pe 21 Februarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta.
Chiar daca nu mai sunt suporter Chelsea, am fost invitata la meci prin intermediul acestei echipe, asa ca voi sta in tribuna VIP, alaturi de suporterii Chelsea, dar in sufletul meu voi tine cu Steaua!", spune Delia Antal.
facilitati VIP si Business; alimentatie publica pentru toate categoriile de spectatori; spatii pentru jucatori si artisti conform standardelor internationale sau sali de conferinte.
Curat ghinion pe noi, altminteri ne-am fi repezit sa cumparam de-alea de 450 de euro, cat costa un tichet la VIP!!!
Cum se poate schimba Observatorii Ligii Profesioniste de Fotbal si, in special, fostii colegi de generatie de-ai presedintelui Gino Iorgulescu ar trebui sa aiba misiunea ca meciurile sa nu inceapa daca WC-urile in care-si fac nevoile suporterii obisnuiti - nu vorbim de cele de la sectoarele VIP - nu arata civilizat.
In urmatoarele minute, o sa afli 11 motive pentru care stadioanele din Romania au devenit niste tarcuri in care multe specimene se desfasoara in voie si unde lipsa de civilizatie are valoarea unei invitatii in sectorul VIP.
Ai bilete la VIP! Stadioanele din Franta sunt neincapatoare pentru noi. Pentru ca suntem multi, solidari si patimasi. Francezii nu stiu ca Romania e sustinuta de milioane de suporteri.
google-analytics.com