Cautare

334 de rezultate pentru "premiile vip" (3.56 secunde)
Pentru elevii care participa la concursul din scoli, premiile, prin tragere la sorti, sunt urmatoarele: ... Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai:
Andreea Cristea, singura romanca prezenta pe covorul rosu la premiile Bafta! Ce s-a intamplat in culisele unuia dintre cele mai mari evenimente.
Castigati bilete pentru a participa la concertul VIP RFM din 16 iunie, ce va avea loc la celebra sala de spectacole Folies Bergere, situata pe Strada Richer nr.
In anul 1999 eram reporter special la publicatia Vip parlamentar si guvernamental. I-am luat atunci un interviu, pe care l-am predat redactiei, sub titlul:
Am ceva impotriva termenului de vip, care este o creatie. Statutul de vedeta il castigi. Vedeta sunt, ca asta e destinul meu.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
Atentia va va fi atrasa de un panou publicitar foarte vizibil, deci nu aveti cum sa n-o gasiti .Fiind o plaja ”celebra” , aici este posibil sa va intalniti cu unele Vip-uri, care au in insula case de vacanta sau isi aleg vacanta in Kefalonia , fiind o insula romantica ,recomandata si proaspetelor cupluri ,in cautarea vacantei perfecte.
Cand tandemului Baaklini - Blejnar i-a fost intrerupta activitatea infractionala, prejudiciul creat statului roman, pe seama returnarilor ilegale de TVA si a evaziunii fiscale, a ajuns la 260 de milioane de euro si a implicat cel putin o duzina de VIP-uri politice, oameni de afaceri, mai multi sefi de vama, generali si ofiteri superiori de politie si SRI.
Altii, continua sa construiasca fiecare dupa bunul plac, faptul ca sunt VIP-uri locale sau chiar personaje interlope fiind de un real folos in acest sens, ei preferand sa achite pe loc amenda si sa incalce, cu nonsalanta, legea.
Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) este primul VIP din dosarul Privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare-Dan Voiculescu care ar putea fi liberat conditionat.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
TOP VIP - un clasament al popularitatii persoanelor si personalitatilor publice, alcatuit de Agentia ZP NEWS INTERCEPTOR pe baza nominalizarilor din presa scrisa - marcheaza fenomenul unei pierderi constante de popularitate a presedintelui Traian Basescu.
Scoala Nationala de Comunicare Politica a Organizatiei de Tineret PD-L a ajuns la malul marii. Astfel, in perioada 24-28 iunie, hotelul TEN Union din Eforie Nord va fi gazda unui eveniment care reuneste 24 de tineri pedelisti din toata tara.
Seara, in jurul orei 22,30, Elena Udrea a ajuns in Poiana Lupului, din localitatea Garana, unde are loc Festivalul de Jazz. A fost primita imediat de organizatori, care au condus-o spre zona VIP, in huiduielile spectatorilor.
Expozitia va putea fi vizitata gratuit si de catre publicul larg, in afara orelor rezervate VIP-urilor si specialistilor cand accesul la manifestare se face numai pe baza de invitatie.
De doi ani, un site de Internet - NEWS INTERCEPTOR - alcatuieste un TOP VIP al celor mai mediatizate personaje publice in presa scrisa.
"Vip in urcare. Interes pentru cetateni" este titlul unui articol despre senatorul Laurentiu Coca, pe care il puteti citi in continuare.
Se scormoneste trecutul si prezentul celor care sunt etichetati vehement anti-Basescu, unii sunt trecuti pe liste speciale de potentiali atentatori, altii primesc "eticheta VIP", adica de agenti de legatura cu puteri straine.
Si in Maramures si Satu-Mare este aglomeratie mare de VIP-uri politice. In judetul Maramures, principala figura a candidatilor USL va fi cea a senatorului Sorin Bota, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
La Hotel „Mangalia”, unde o mare parte a VIP-urilor locale isi petrece Revelionul, seara de Craciun este 490.000 de lei de persoana, in meniu fiind incluse mancaruri traditionale romanesti.
google-analytics.com