Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (2.84 secunde)
O cursa fara miza, doar o verificare a stadiului de pregatire, efectuata pe o "bucla" de 2 km, parcursa de participanti de 20 de ori.
Totodata, a fost aprobat un proiect prezentat de Liviu Dragna, care va fi lansat in cadrul PSD, referitor la o scoala de proiecte unde, pana in 2007, toti primarii PSD, in special cei din Covasna, vor primi o pregatire speciala pentru proiecte europene si pentru investitii din fonduri europene.
N-ati avut nici pregatire pentru functia pe care o ocupati si nu stiti ce faceti", au fost cuvintele adresate de Petre Stanca prefectului Danut Culetu.
La randul ei, Monica Macovei a trimis o scrisoare la Biroul Permanent in care ii informa pe deputati ca ieri a participat la conferinta "Romania-Austria-Uniunea Europeana", organizata la Viena sub egida Forumului European Alpbach, in care a fost analizat stadiul de pregatire a Romaniei pentru aderare.
La oras copilul este in adevar "tatal barbatului", adica o pregatire pentru varstele seci! La sat copilaria e o varsta autonoma, care infloreste pentru sine.
Cu ocazia sarbatorilor pascale Atelierul Mestesugarilor Surzi din cadrul Asociatiei Centrul de pregatire pentru o viata independenta in limbaj mimico-gestual si Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Buzau organizeaza in perioada 06-08 aprilie 2015, interval orar 09:00-16:00, in Foaierul Salii de Plen al Senatului, o expozitie cu produse decorative specifice Sarbatorii de Paste.
Cat despre Romania si Bulgaria, Comisia Europeana va lua o decizie in privinta gradului de pregatire in luna mai a acestui an.
iesirile in oras duminica sau in zilele de sarbatoare aveau o pregatire a lor care incepea devreme, dupa amiaza, si ora aceea pe care trebuia s-o petrec plimbandu-ma langa oameni mi se parea de-a dreptul insuportabila.
Presedintele PSD a mai spus ca a cerut realizarea unui program de pregatire de lupta electorala la nivelul judetelor. Geoana a declarat, de asemenea, ca in acest moment tara nu mai este guvernata.
Gabriela Negreanu ii convoca pe toti corespondentii la o competitie pretinzand eforturi supraomenesti, infernala, parca isi propusese pur si simplu sa scoata sufletul din ei. Iar bietii corespondenti, unii dintre ei cu o pregatire precara, acceptau provocarea, atrasi tocmai de aceasta exigenta nemiloasa.
Pana maine, 26 aprilie, comisarul pentru extindere Olli Rehn trebuie sa prezinte raportul privind stadiul de pregatire al celor doua state, in vederea aderarii la UE.
Tehnica CRV de pregatire a clarvazatorilor are trei faze: (1) Exercitii de meditatie transcendentala care largesc si implinesc campul constiintei, in armonie cu subconstientul.
"Pentru ca la 3 mai avem o vizita foarte importanta la Bucuresti a presedintelui PES, care va fi si la Kiseleff si la cateva dezbateri foarte importante, am decis de comun acord cu Ion Iliescu si cu organizatorii acestei manifestari sa o amanam pentru aproximativ doua saptamani, pentru o mai buna pregatire, pentru a putea sa permitem PSD o implicare plenara si sa putem sa eliminam aceste discutii si suspiciuni nelalocul lor", a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana.
Acolo, inclusiv Marian Vanghelie sau alti colegi de partid care doresc sa candideze pentru functiile de consilieri locali, consilieri judeteni, primari, parlamentari sau parlamentari europeni vor intra in al doilea esalon de pregatire", a spus Geoana.
- Au fost desigur acele perioade de pregatire de care vorbiti, dar specialitatea este una singura - boli infectioase. Iar aceasta specialitate am ales-o foarte simplu:
"Ratificarea Tratatului de aderare de catre Suedia inainte de publicarea Raportului Comisiei Europene, intr-o zi cu semnificatii deosebite pentru Europa, reprezinta recunoasterea gradului de pregatire pe care l-a atins Romania in parcursul sau european.
O serie de membri ai Partidului Popular European i-au semnalat presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca in raportul privind stadiul de pregatire a Romaniei pentru aderarea la UE nu se fac referiri la situatia minoritatii maghiare din aceasta tara.
Societatea din Romania e administrata de fiul acestuia, Ivanciu Augustin Emanuel, cu pregatire juridica, la fel ca si tatal sau, aflat la inceputul carierei in domeniul gunoaielor.
In ceea ce priveste nivelul de pregatire al judetului Constanta pentru aderarea de la 1 ianuarie 2007, parerile au fost impartite.
Acesta a pus esecul vizitei in Franta pe seama lipsei de pregatire a acestor intalniri si pe absenta unor consilieri de valoare in echipa prezidentiala.
google-analytics.com