Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (4.70 secunde)
Blogul lui Dan Ioan Popescu: Adevaratele mesaje din discursul lui Traian Basescu (www.danioanpopescu.ro) De aseara pana acum, discursul presedintelui e intors pe toate partile de analisti, de presa, de politicieni si concluzia aproape comuna, indiferent de tabere, e ca a fost un dezastru, sau macar dezamagitor.
Sub aspect profesional si managerial, comisarul Parasca nu s-a remarcat cu nimic deosebit in timpul activitatii desfasurate in cadrul IPJ Satu Mare, dovedind deficiente de pregatire indeosebi in instrumentarea unor dosare penale, motiv pentru care avansarea sa la exceptional a provocat stupefactie.
Intreprinderea Electromotor Timisoara Pregatire universitara si post-universitara Perioada 2002-2006 • Doctor in management public • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Managementul administratiei publice • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice Perioada 1996-2002 • Doctor in inginerie mecanica • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginerie mecanica • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Perioada 1974-1979 • Calificarea / diploma obtinuta Licentiat in inginerie, tehnologia constructiilor de masini • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginer mecanic, tehnologia constructiilor de masini • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Aptitudini si competente personale • Limba materna:
Votul uninominal are nevoie si de o buna pregatire culturala. Cred ca inca mai avem de asteptat. O sa fie, oricum, o lectie pentru toata lumea.
Liderul PSD a precizat ca evaluarea coordonata de Severin va avea in vedere, printre altele, “elemente de clarificari doctrinare, de resurse umane, de pregatire etc.“.
Nu trebuie sa ai o pregatire speciala pentru a intelege ca persoana chemata sa medieze intre puterile statului nu poate face parte din niciuna dintre ele.
a) gestioneaza activitatile de pregatire, verificare, distribuire a tuturor documentelor care urmeaza sa fie supuse atentiei demnitarului, inclusiv notificarile transmise de catre institutiile supuse monitorizarii in conformitate cu prevederile art.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei, Petre Popeanga, a anuntat ieri ca s-a aprobat memorandumul intern prin care cei 35 de parlamentari romani care vor fi observatori la PE vor participa la un program special de pregatire.
In a doua etapa, se vor initia programe de pregatire pentru clientii si partenerii de afaceri ai grupului. (S.M.)
Vicepresedintele Partidului Socialist European (PES), Jan Marinus Wiersma, va lua parte joi, la Bucuresti, alaturi de social-democratii romani, la programul de pregatire a celor 12 observatori ai PSD in Parlamentul European.
El sustine ca “avem probleme de pregatire profesionala pentru ca fenomenul nu este identificat, de multe ori, oricata bunavointa ar exista“.
costul inca mic al mainii de lucru, buna pregatire a angajatilor, capacitatea romanilor de a invata limbi straine si calitatea lor de a se adapta.
Nicosevici a afirmat ca Academia de Advocacy doreste sa faca si un raport mult mai amplu de monitorizare a activitatii Guvernului si arata ca si nivelul de pregatire al expertilor angajati ai Parlamentului in cadrul comisiilor ar putea fi un bun subiect pentru o cercetare de acest tip.
Potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale, „exercitiul militar isi propune sa demonstreze, pe de o parte, calitatea si eficienta echipamentelor si tehnicii de lupta modernizate din inzestrarea trupelor, iar pe de alta parte, nivelul de pregatire si capacitatea de reactie a unitatilor care au parcurs procesul de operationalizare si certificare conform standardelor NATO.
Schimbarea imediata din functie a persoanelor numite strict pe criterii politice fara pregatire profesionala si manageriale adecvate; Stoparea tuturor achizitiilor extravagante (masini, mobilier de lux s.a.), a celor care nu sunt strict necesare pentru functionarea institutiilor publice.
Cu acest prilej, se va intalni cu parlamentari britanici, cu membri ai Cabinetului Blair si cu reprezentanti ai mass-media britanica, acestora prezentan-du-le progresele Romaniei in procesul de pregatire pentru aderarea la UE, inclusiv pe baza concluziilor Raportului de monitorizare al Comisiei Europene, dat publicitatii la 25 octombrie.
Liderul social-democrat a afirmat ca, in conditiile in care „Alianta PNL-PD a murit“, PSD are obligatia sa intre in dispozitivul de lupta si de pregatire pentru revenirea la guvernare.
Folosit rar, internationalul nostru nu a fost titular nici in aceasta partida de pregatire, a intrat la inceputul reprizei secunde, perioada in care s-au dat toate golurile, prilej sa-i arate antrenorului Huub Stevens ca poate conta mai mult pe el.
De asemenea, ministrul democrat a anuntat ca are in stadiul final de pregatire si un proiect de lege referitor la infiintarea politiei locale, care prevede detasarea de oameni din cadrul MAI in subordinea primariilor.
Pentru ca tacamul sa fie complet, fostul sef de stat a adaugat ca Adrian Nastase facea parte din „Clubul Trocadero” in cadrul caruia securitatea desfasura operatiuni de pregatire a unor cadre tinere care sa preia puterea dupa caderea regimului comunist.
google-analytics.com