Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (2.80 secunde)
Plecata de luni la Poiana Brasov, Pandurii Targu Jiu se bucura de conditii foarte bune de pregatire, inclusiv vremea le-a fost favorabila gorjenilor. "Avem conditii excelente la Hotelul Piatra, drept dovada ca sunt mai multe echipe prezente in aceasta perioada in pregatire aici.
"Nasul" s-a ridicat la imn La inceputul sedintei de pregatire, gazdele au facut probe audio cu imnul Romaniei. ... La sedinta de pregatire au asistat si 15 jurnalisti turci.
Echipa va putea fi inscrisa la vara in Liga a IV-a, in cazul in care vor fi locuri disponibile, iar finantatorul va face dovada faptului ca gruparea are o baza de pregatire.
Nici macar amanuntul bazei de pregatire a echipei pe timpul campionatului: cu aproape un an in urma statul german a dispus constructia unui complex de gazduire si pregatire in Brazilia - pe care acum, la final, l-a facut cadou statului-gazda.
In timpul dedicat practicarii acestui sport (handbal) am avut sansa nemaipomenita de a participa la un antrenament al bine cunoscutului maestru in arte martiale, Florentin Marinescu, antrenament de pregatire fizica cu echipa de fotbal a Clubului Steaua Bucuresti.
Testul permite abordarea pe baze stiintifice personalizate a dietei si programului de pregatire si recuperare, astfel incat mult titrata campoana olimpica sa isi urmeze cu succes planurile competitionale asumate pentru urmatoarea perioada.
Cu acest prilej, Patzaichin a apreciat evolutia echipei de caiac-canoe de la CSM Calarasi, consecventa in pregatire a sportivilor canoisti calaraseni si obtinerea de foarte multe medalii nationale, europene si internationale de clubul CSM Calarasi condus de Dumitru Chirila.
Insa cel mai important plus pe care il are angajatorul este acela de a avea prioritate in a valorifica competentele unor studenti cu un nivel de pregatire teoretic si practic ridicat, prin angajarea acestuia la momentul absolvirii.
In mod paradoxal, supracalificarea coexita cu subcalificarea, aceasta din urma fiind generata de lipsa oricarei forme de pregatire. ... In mod particular, starnesc ingrijorare tinerii care nu sunt nici angajati, nici nu urmeaza o forma de invatamant sau pregatire profesionala, cunoscuti la nivel mondial sub acronimul de "NEET".
Recunoscut la nivel mondial, conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, ca si metoda de antrenament - pregatire fizica, creste pierderea in greutate si in special creste procesul de remodelare a corpului cu efecte pozitive generale de sanatate.
Recunoscut la nivel mondial, conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, ca si metoda de antrenament - pregatire fizica, creste pierderea in greutate si in special creste procesul de remodelare a corpului cu efecte pozitive generale de sanatate.
Demonstratiile cross-enduro executate, fac parte dintr-un program strategic de pregatire a cadrelor, din securitatea privata, pentru situatii de urgente si calamitati naturale, avind rolul de a educa salvatorii si a ajuta civilii din zonele afectate, in cazuri speciale.
"Cardio Mix are la baza cel mai bun sistem de pregatire psiho-fizica, este un spectacol al sanatatii, starii de bine fizice si mentale, oferind publicului, oricarei persoane sau familie interesata o Portie de Sanatate.
Cata pregatire se face in clasa pentru testare, numai cadrul didactic stie. Cata pregatire se face acasa, numai parintii stiu.
Magda Marincovici) Un vaccin gripal universal este in pregatire la Universitatea Rockefeller din Statele Unite, anunta un studiu publicat in revista Cell.
Trebuie sa marturisesc faptul ca, printr-un context de imprejurari, am avut ocazia sa cunosc si sa interactionez cu un grup de medici rezidenti, tineri specialisti de inalta tinuta profesionala, cu o pregatire impecabila si o conduita ireprosabila.
Astfel ca, un numar de 169 absolventi ai cursurilor de calificare oferite prin proiect, provenind din diferite companii de profil, au avut oportunitatea de a discuta cu colegii lor, in scopul de a identifica abordarile comune sau diferite din activitatea de productie si formare, din companii situate in diferite regiuni ale tarii, dar si fata de nivelul de pregatire cerut angajatilor din alte tari ale Uniunii Europene.
- Cardio Mix este un spectacol al sanatatii si starii de bine fizice si mentale , este un concept de viata sanatoasa care are la baza cel mai bun sistem de pregatire psiho-fizica.
- O sa par putin egoist dar am creat acest concept pentru a-mi servi mie si familie mele in primul rand, deoarece standardizarea si metodele invechite de predare a antrenamentelor de pregatire fizica pentru mine ca individ, cat si profesional, au reprezentat o problema inca de pe vremea cand eram sportiv de performanta.
- Cursul de pregatire teoretica si practica in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere este valabil un an de la data absolvirii." 8.
google-analytics.com