Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (7.68 secunde)
Multi copii din scoala generala sau din liceu sunt fortati din diverse motive, inclusiv din cauza lipsei unor scoli de meserii de nivel si de prestanta corespunzatoare, sa faca in continuare pregatire teoretica, desi ei au inclinatii, chiar au talent pentru o meserie.
Cea mai mica finantare este oferita prin "Module de pregatire in domenii ca achizitiile publice, ECDL, limbi straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor etc".
Pentru a rezolva problema lipsei angajatilor din banci, Institutul Bancar Român vrea sa deschida la Râmnicu Vâlcea un centru de pregatire profesionala a adultilor.
Parlamentul European cere Comisiei UE pana la 15 iulie un raport special privind gestiunea si controlul fondurilor UE in Romania, "in lumina ultimelor regrese in ceea ce priveste lupta anticoruptie", se arata intr-un raport privind exercitiul bugetar, votat ieri in plenul de la Strasbourg.Amendamentele privind Romania, negociate pana tarziu miercuri seara, au fost adoptate ieri cu larga majoritate, a declarat europarlamentarul german Ingeborg Grassle.Astfel, se arata in textul adoptat, PE "cere Comisiei, in lumina ultimului raport CE si a regreselor in domeniul luptei anticoruptie, sa redacteze un raport special privind gestiunea si controlul fondurilor UE in Romania si asupra progreselor facute in lupta anticoruptie pana la 15 iulie 2009".Parlamentul este, de asemenea, de parere ca "aderarea Romaniei si Bulgariei nu a fost tratata de Comisie cu seriozitatea necesara si ca declaratiile privind stadiul de pregatire al celor doua tari candidate au indus in eroare si regreta ca dezinformarea a dus la actuala situatie prin care fonduri de coeziune au fost acordate unor state membre cu sisteme administrative si legale disfunctionale".Europarlamentarii critica dur Comisia pentru ca ar fi "ignorat criteriile de la Copenhaga" si ar fi indus in eroare opinia publica si Parlamentul privind stadiul de pregatire al acestor state membre, ceea ce este in detrimentul reputatiei UE si al dezvoltarii lor sustinute.Legislativul european ridica semne de intrebare si in ceea ce priveste mecanismul de cooperare si verificare prin care este monitorizata reforma justitiei si lupta anticoruptie din Romania si Bulgaria, atragand atentia ca eforturile directiilor care se ocupa de acest dosar sub conducerea Secretariatului General al Comisiei sunt "inadecvate", asteptand o mai buna coordonare si o includere sistematica a tuturor evaluarilor CE, precum si includerea unor "criterii care sa cuantifice progresele".Parlamentarii europeni isi exprima "serioase ingrijorari" cu privire la inghetarea a 200 de milioane de euro din fondurile agricole pentru Romania si a aproximativ 500 de milioane de euro in cazul Bulgariei."Lipsa unor sisteme de control sigure si problemele de management intampinate pericliteaza banii contribuabilului european", spun europarlamentarii, cerand "toleranta zero in cazurile de utilizare incorecta a fondurilor, fraude si coruptie", in care Comisia trebuie sa "recupereze de urgenta banii".
Dar nu toti cei aproape 40.000 de doljeni din mediul privat pleaca acasa cu 600 de lei pe luna, cum am fi tentati sa credem, ci salariul minim se plateste in functie de pregatire sau de necesitatea postului.
Pentru manipularea orizontului electoral de asteptare, in asa fel incat sa faca plauzibila frauda in pregatire. Inregistrarile s-au scurs in curtea lui Felix Mogulul.
Ceferistii, "a doua armata a tarii" cum erau denumiti, au ajuns niste umiliti disponibilizati, dupa ani de pregatire profesionala. Sa stiti ca, daca unui medic ii trebuie 6 ani de invatatura pentru a profesa, un mecanic de locomotiva are nevoie de 5 ani de pregatire profesionala.
din Craiova au plecat ieri-dimineata spre Baile Herculane, statiune unde vor efectua un cantonament de pregatire. ... Sportivii merg sa-si incarce bateriile, cum se spune, pentru anul competitional 2012 si cu exceptia celor de la scrima, restul vor face pregatire fizica".
Doar trei antrenamente vor efectua pandurii la Targu Jiu, dupa care, in perioada 15 ianuarie - 15 februarie, urmeaza doua stagii de pregatire in Turcia, la Belek. ... Programul de pregatire Stagiul I:
ajung o parte din acesti bani la cluburile care au format jucatorii, pentru imbunatatirea conditiilor de pregatire? Este firesc ca o parte din beneficiile rezultate din transferuri sa ajunga aici, pentru imbunatatirea conditiilor de pregatire, dotari etc.
Nationalele de tineret si seniori ale Romaniei si-au programat, in aceasta iarna, stagii de pregatire in Antalya, suprapunandu-se cu programul echipelor de club din Liga 1.
"Din 1 februarie ne vom aduna si vom relua pregatirile pentru returul campionatului, iar in jur de 15 februarie vom incerca sa facem un cantonament de pregatire centralizat de sase zile la Ranca, dar in prezent nu suntem siguri deoarece nu avem stransi banii necesari pentru desfasurarea cantonamentului", a spus antrenorul.
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
Daca se intelege cu gorjenii, Bogdan Ungurusan va pleca impreuna cu echipa in cel de-al doilea stagiu de pregatire din Antalya. ... "Bacila se alatura colegilor in acest nou stagiu de pregatire.
Chiar daca au plecat Cristescu si Chipciu, echipa lui Marius Sumudica a aratat bine in perioada de pregatire. ... Dupa meciurile de pregatire se pare ca s-au intarit, pentru ca nu au pierdut nici un joc.
Pana la urma, ne intereseaza sa joace toti, sa capete experienta si sa acumuleze si la nivel de pregatire fizica", a comentat Liviu Andries. ... Miercuri si joi avem un turneu de pregatire la Targu Jiu, in compania campioanelor din liga secunda si a formatiei Potaissa Turda.
Pandurii construiesc un centru de fotbal zonal Presedintele pandurilor, Marin Condescu, a dezvaluit ca intentioneaza sa demareze un proiect fara precedent, mai exact, construirea unui centru de pregatire in apropierea orasului Targu Jiu, undeva in preajma orasului Turceni.
Incep sa se simta relatiile de joc, dar timpul de pregatire inaintea turneului de la Lyon este parca prea scurt", a declarat antrenorul Radu Voina, citat de GSP.
Am mai avut o perioada de pregatire de vara si in perioada lui Razvan Lucescu si am avut doar cateva zile de vacanta. ... "Trebuie neaparat sa castigam, nu trebuie sa ne intereseze ca sunt meciuri de pregatire.
Din pacate, in perioada de pregatire din tara nu am avut la dispozitie si jucatoarele din strainatate. In plus, sunt multe fete tinere care trebuie sa se pregateasca si am fi avut nevoie de mai mult timp de pregatire.
google-analytics.com