Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (3.85 secunde)
Clubul CS Turnu Severin si-a definitivat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara, Marius Balau si compania urmand sa fie cantonati in statiunea Kranjska Gora, din Slovenia, in perioada 2-15 iulie.
Acestia au pregatire economica si au ocupat posturile prin concurs. ... Au pregatire economica si au dat un concurs pentru ocuparea acelor posturi si isi fac treaba.
Operatiunea de pregatire a detonarilor a durat mai bine de doua ore, totul fiind facut cu mare grija. ... Trecand peste teama si caldura, dupa doua ore de pregatire, toate cele trei explozii au fost un succes, munitia transportata in poligonul de la Facai fiind distrusa in intregime.
"Doar PCR-ul lui Gheorghe Gheorghiu Dej lua oamenii din campul muncii si ii punea in functii, desi ei nu aveau nici un fel de pregatire in domeniu", a declarat Buzatu. ... "Adomnitei are pregatire de inginer la CFR.
In plus proiectul asociatiei, privind realizarea unui vast complex de ingrijire a persoanelor bolnave de cancer, dar si de cercetare a acestei boli, plus un centru de pregatire a personalului care sa se ocupa de aceste persoane, s-a bucurat de apreciere la nivel european.
"Atunci cand ma refer la subventia acordata pregatirii profesionale, nu inteleg doar cheltuiala firmei, reprezentand plata celui care preda si materialele folosite in timpul cursului sau al stagiului de pregatire, ci si suportarea salariilor celor care vor fi pregatiti, pe perioada de instruire", a mentionat Alexandru Petru Fratean.
"Nu cred ca nu ati avut acces la pregatire. ... In 2008, primaria a rezervat opt locuri pentru reprezentantii consiliului local in diverse statiuni, insa cursurile nu li s-au parut interesante consilierilor, de vreme ce doar unul a mers la pregatire.
Potrivit textului propus, PE este de parere ca CE nu a tratat aderarea Romaniei si Bulgariei cu seriozitatea necesara si ca declaratiile facute de Comisie privitoare la gradul de pregatire al celor doua state a fost menit sa induca in eroare.
Programa cursului de formare cuprinde 108 ore de pregatire teoretica si 92 de ore de pregatire practica. Costul acestui curs este de 400 de lei de persoana si este stabilit de catre DGASPC, in baza cheltuielilor estimate.
Conflictul izbucnit pe marginea proiectului de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere a fost stins, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Eu promovez in ansamblu echipa viitoare si structura ei formata din oameni si cu experienta si cu charisma si cu pregatire.
Alta noutate pe care Ministerul Transporturilor se pregateste sa o adopte incearca sa responsabilizeze scolile de soferi in privinta instruirii teoretice a cursantilor, pregatire peste care de cele mai multe ori cursantii sar, trecand direct la pregatirea practica.
Presedintele de onoare al social-democratilor a precizat ca nu "simte" ca in acest moment PSD este la celasi nivel de pregatire. ... Cam ne aflam, la etapa corespunzatoare lui 1999, nu simt ca ne aflam la acel nivel de pregatire.
S-ar impune un Guvern tranzitoriu pentru o perioada scurta, format din oameni independenti, cunoscuti, cu o anumita pregatire, care sa se ocupe exclusiv de pregatirea alegerilor asa cum a fost in 91 cu guvernul Stolojan", sustine Iliescu.
Nastase a mai sustinut ca pana nu va avea loc o discutie serioasa in legatura cu ce este mai important in USL, adica daca sunt mai importante alegerile prezidentiale decat alegerile europarlamentare, ca pregatire pentru alegerile parlamentare viitoare, va exista aceasta tensiune.
Acel document era insotit de o Strategie nationala de pregatire a aderarii la UE. ... Da, BNR a fost parte a grupului de experti care a elaborat strategia de pregatire a aderarii.
Trebuie spus ca raportul de monitorizare inlocuieste raportul de tara si cuprinde evaluarile Uniunii asupra gradului de pregatire a tarii noastre pentru aderarea din 2007.
Prima etapa este mediatizarea, urmatoarea se refera la organizarea si desfasurarea cursurilor de pregatire antreprenoriala si cea de-a treia priveste finantarea celor mai bune planuri de afaceri. ... De asemenea, se are in vedere imbunatatirea performantelor economice ale microintreprinderilor existente, prin cresterea gradului de pregatire antreprenoriala a personalului acestora.
El a aratat ca Guvernul are in pregatire mai multe acte normative care sa sprijine investitiile in acest sector. In ceea ce priveste reabilitarea termica a locuintelor, Seres a precizat ca Ministerul Administratiei si Internelor are in pregatire o serie de hotarari.
Proiectul a urmarit sa identifice gradul de pregatire pentru aderarea la UE a oraselor romanesti si au fost selectate patru municipii:
google-analytics.com