Cautare

10584 de rezultate pentru "prefix de tara" (4.62 secunde)
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj. Cele care au ramas "în viata" au subscris capitaluri în euro de numai 0,2% din totalul tarii, ceea ce situeaza judetul în coada clasamentului la capitolul plasamente straine investite.
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Proiectul de hotarire privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, la 540 de lei de la 1 octombrie si 600 de lei de la 1 ianuarie 2009, a fost supus, de joi, dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFES).
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata. Prima transa de rable scoase din parcul auto e de 20.000 de unitati.
Potrivit CIA, datoria externa a Romaniei este aproape dubla de cat spune BNR S-a dovedit, de-a lungul timpului, ca autoritatile romane si-au facut un obicei in a minti cu privire la starea reala a lucrurilor in economie.
Craiovenii care vor sa se trateze de afectiuni respiratorii nu mai trebuie sa mearga la Praid sau la Slanic Moldova. In Banie s-a deschis ieri una dintre cele mai mari saline de suprafata din tara.
Inainte de a stabili masurile de austeritate pe care le va implementa, Guvernul Boc Boc s-a consultat cu reprezentantii misiunii FMI pentru tara noastra.
Grecia, confruntata cu o grava criza economica ce a afectat sistemul financiar global, cheltuieste peste 1 miliard de euro cu doua submarine pe care le-a cumparat de la Germania, tara care a ridicat cele mai mari exigente inainte de a fi de acord sa participe la planul de salvare a natiunii elene.
Presa a titrat despre exceptionala prestatie a omului de afaceri Jean Valvis, la "100%":
Sistemul fiscal de la ei nu s-a modificat de zece ani, in timp ce la noi, numai anul acesta, Codul Fiscal s-a schimbat de trei ori.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Cum vad ziaristii de la Reuters Romania, tara fara autostrazi Agentia Reuters relateaza intr-un reportaj dur despre situatia soselelor din tara noastra, intitulat "Drumurile Romaniei catre nicaieri", o intalnire dintre ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si mai multi investitori germani.
Cei 3 milioane de romani plecati in ultimii zece ani la munca in Europa de Vest au adunat economii de 100 de miliarde de euro pe care le tin in bancile straine si sub forma de cash, estimeaza experti ai Fundatiei Soros, adica de patru ori mai mult decat au romanii de acasa in bancile romanesti, informeaza Ziarul Financiar.
Agentiile de rating anunta cresterea riscului de tara al Romaniei Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele Departamentului PSD pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa:
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China.
Romanii fara venituri sau cei care lucreaza ilegal in strainatate pot cotiza la pensii in Romania, dar suma minima de plata este destul de piperata.
"Chiar nu ne putem asuma un proiect de tara?", pe care o puteti citi in continuare. Suntem martori la o perioada de profunde framantari pe care suflarea romaneasca le traieste la o intensitate deosebita.
Associated Press scrie despre "Romania, tara cu 7 servicii secrete, care nu a localizat la timp un avion prabusit".
Pandurii Targu Jiu disputa astazi ultimul joc de verificare din al doilea stagiu de pregatire din Turcia, cu FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1), apoi maine revine in tara pentru o scurta perioada.
google-analytics.com