Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (3.69 secunde)
Cine este Cristian Tatavura Cristian Tatavura are 47 de ani si este de profesie inginer zootehnist. ... Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura. ... Atat numarul de specii cat si suprafata ii confera pozitia fruntasa.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza:
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Razbunarea istoriei Inca de cand a intrat in politica a adus un suflu nou, ceva nemaiintalnit pana atunci. Erdogan, intre altele, absolvent al unei scoli de predicatori musulmani, vorbea dincolo de limba de lemn a politicienilor si avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei.
El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti. ... estiri.ro/einformatii.ro), de cand dr.
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Republicanii americani si-au intensificat atacurile impotriva modului in care presedintele Barack Obama gestioneaza tara. Guvernatorul statului Alaska, Sarah Palin, a declarat ca "tara se indreapta spre socialism", in timp ce actorul Jon Voight a afirmat ca SUA "devin o natiune slaba", iar Barack Obama este un "fals profet".
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare. Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri: ... Liderii s-au folosit de partide.
Presa internationala sustine ca aprobarea motiunii de cenzura de catre parlamentari s-a produs pentru a micsora sansele lui Traian Basescu la prezidentiale, principalul vinovat pentru criza profunda in care se afla Romania.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targu Mures, ca organizatia mureseana a luat in unanimitate decizia de a nu mai colabora cu PD-L si ca o astfel de decizie trebuie sa fie valabila peste tot in tara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, iti pui o camasa curata si te speli la subrat.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca actualii guvernanti sunt cei care au luat masurile catastrofale, ducand tara de rapa, astfel ca Basescu nu are niciun drept sa-l catalogheze pe el drept "presedinte "antireformator".
Reformatorii care duc tara de rapa", pe care il puteti citi in continuare. Fostul lider al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Traian Basescu il ataca pe el pentru ca lumea sa uite de adevaratele probleme legate de criza economica si salarii.
'Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa anunte, intr-un interviu dat Financial Times, ca PSD este de vina pentru actuala criza economica!
Voiculescu - suspendarea presedintelui declansata si la initiativa cetatenilor Fondatorul PC Dan Voiculescu face, pe blog, un "apel catre Romania tacuta" pentru a se mobiliza si a demara strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei inclusiv in sensul introducerii posibilitatii ca suspendarea presedintelui sa poata fi declansata si la initiativa unui milion de romani.
google-analytics.com