Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (2.91 secunde)
Romania ocupa, in 2009, locul 81 din 102 in "Country Brand Index" - un top al tarilor bazat pe brandul fiecareia, realizat anual de firma de consultanta de nivel mondial Future Brand, afirma, intr-o postare pe blogul personal, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
A devenit deja obisnuinta ca presedintele sa ne falsifice golaneste prezentul si sa plaseze pe ordinea de zi subiecte care nu au nimic de-a face cu prezentul. De ce nu ar proceda la fel si cu istoria?
Regele Mihai, la 90 de ani:
O tara de mana a doua da lectii UE Presedintele a vorbit poporului inainte de a pleca la Bruxelles, unde va participa la una dintre cele mai importante intalniri ale liderilor Uniunii Europene din istorie.
Inclusiv sa distruga Romania" Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in exclusivitate pentru Jurnalul National in care il acuza pe Traian Basescu ca este primul presedinte care si-a atacat tara pentru a ramane in functie.
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.
Tara, tara, vrem ceva! ... ne asezam in doua grupuri si zbieram, pe rand, unii la ceilalti "Tara, tara, vrem ostasi!". ... Apoi cei catre care strigam isi trimiteau omul ghiulea, care trebuia sa strapunga lantul pe care il formasem noi, tinandu-ne de mana.
HotNews.ro De ce s-a simtit Hollande in Romania mai bine ca acasa.
Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a solicitat producatorilor emisiunii Top Gear sa modifice "remarcile jignitoare" la adresa Romaniei facute de prezentatorul Jeremy Clarkson in primul episod din seria 14, difuzat de BBC pe 15 noiembrie.
"Tara ca o prada!" este titlul unui articol de Octavian STIREANU, aparut pe Amos News, si pe care il puteti citi in continuare. 'Pentru actualii guvernanti, nu numai viata oamenilor este ca o prada, ci si tara!
Redactia Economica) Toate societatile pot fi clasificate dupa criteriul tipului de activitate care genereaza beneficii maxime.
Complexurile energetice din Oltenia - cei mai importanti producatori de energie electrica din tara - anunta ca produc aproape la capacitate maxima si ca nu exista sincope in aprovizionarea cu carbune. Producatorii de energie spun ca se asigura necesarul atat pentru populatie, cat si pentru consumatorii industriali.
Jurnalistul Petru Calapodescu a incetat din viata Presa romaneasca a mai pierdut un condei de mare valoare. ... A scris peste 40 de ani la ziarul Libertatea (fost Informatia Bucurestiului), iar de mai bine de un an la Jurnalul National.
Peste 30 de ani, economia SUA o concura pe cea a Imperiului Britanic, mult mai veche.Noi am pierdut deja 27 de ani din cei 30 in care am fi putut avea o puternica dezvoltare economica a tarii. E clar de ce:
Romania inainte de 1 Decembrie. Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE (Continuare) Momentul realizarii unirii a venit. ... Atat noul domn al Moldovei, Ieremia Movila, cat si noul principe al Transilvaniei, Andrei Bathory, inclinau catre politica Regatului Poloniei, ceea ce insemna o indepartare de Sfanta Alianta.
Astazi e ziua de nastere a jurnalistei Magda Marincovici. ... Este licentiata in Filologie la Universitatea Bucuresti, specialitatea Romana -secundar Franceza si absolventa a Institutului de Teologie Romano-Catolica Bucuresti. ... Scrie inca, la Miscarea de Rezistenta a lui Marius Tuca.
Observam o recrudescenta a agresivitatii fata de o politica care s-ar dori si ar trebui sa fie cea a diplomatiei, a tolerantei si, nu in ultimul rand, a cumpatarii, mai ales, atunci cand vine vorba de o situatie extrem de delicata care lasa foarte mult loc de interpretari.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... A absolvit Facultatea de Medicina din Iasi.
A inceput, in 1926, in comuna Corbeanca, intr-o familie de invatatori. ... Si asa a format generatii la rand de studenti, din 1964, la catedra Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila.
google-analytics.com