Cautare

10584 de rezultate pentru "prefix de tara" (5.66 secunde)
Romania, tara cucerita fara razboi (Autor: ... Pamantul manos, intinsele zone de campie cu cernoziom, solul cel mai fertil, apele care traverseaza ca un desen de linii ale vietii in palma intregul teritoriu, ingaduind alimentarea culturilor cu apa si-n vreme de seceta, fac meritat renumele.
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti anunta deschiderea expozitiei ”OCEANE LA MICROSCOP. Expozite foto de plancton marin”.
Doresc in mod sincer ca lucrurile sa mearga ceva mai bine si de aceea merita recompensati macar cu un raspuns. ... deosebirea e ca nivelul mediu de trai aici este de zece ori mai mic ca in tarile occidentale;
Dar, cel putin la prima vedere, situatia sistemului sanitar lasa de dorit. Si asta nu din pricina eternei motivatii, lipsa de bani, ci mai degraba din cauza unor mentalitati care nu pot fi vindecate prin vreo vremelnica rectificare de buget.
Cel mai usor e sa semeni discordie intre oamenii de nationalitati diferite. ... Daca pe el ar fi scris "Tara Barsei", nu l-ar fi bagat nimeni in seama. ... Caracterul "publicitar" al panoului e o poveste de adormit copiii.
Nu faptul ca preturile au crescut haotic, salariile abia ajung pentru cheltuielile casnice, concediile, chiar si facute in tara, au ajuns un lux, iar posibilitatea de a-ti cumpara o locuinta e un vis ne transforma in tara bananiera, ci temperaturile care ne omoara.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Patriotism prin Ordonanta de urgenta. ... Cornel MIHALACHE) Am asteptat sa se termine colecta de bani pentru Cumintenie, ca sa nu stavilesc cumva avalansa lucrativ-patriotica. Nu cred in patriotism prin Ordonanta de urgenta.
Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Pe covorul rosu al galei ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, primul a pasit starul american de la Warner Bross, cunoscutul actor Shin Koyamada care a jucat alaturi de Tom Cruise in The Last Samurai, acesta fiind filmul cu cele mai mari incasari in acest moment la Hollywood, peste 495 de milione de dolari.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
In cursul zilei de joi, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a convocat prefectii din tara intr-o videoconferinta a carei principal punct de discutie l-a reprezentat stadiul in care se afla pregatirile administratiilor locale in cazul unor evenimente meteo deosebite.
Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Toni Grebla, a declarat ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ar trebui sa isi asume un eventual raport de tara negativ al Comisiei Europene.
Cozmanca anunta totodata formarea unui nou partid de stanga. ... Ma mir ca, dupa cinci ani, fosti colegi de buna credinta se complac in aceasta mocirla politica a lui Geoana si a grupului sau de incompetenti si profitori.
Octavian STIREANU (foto) publica in Azi articolul 'Comedia "Imi apar Tara!"', pe care il puteti citi in continuare. 'In emisiunea de invatamant politico-ideologic de marti dupa-amiaza, Traian Basescu a scos de la naftalina poemul eroic al apararii tarii.
google-analytics.com