Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (2.74 secunde)
Mircea Geoana crede ca este necesara o "recalibrare" a acordului cu FMI si Comisia Europeana, ca "orice crestere de taxe in perioada de criza este o eroare" si ca "banul public este in continuare cheltuit foarte, foarte ineficient in Romania", indicand Ministerul Transporturilor ca "suspectul de serviciu, de multi ani de zile in Romania".
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria).
PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Parlamentul a dezbatut ieri motiunea de cenzura "Marea Pacaleala PD-L - PSD" inaintata de PNL si UDMR.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Putini stiu insa ca multe dintre aceste “games“-uri sunt produse chiar la noi in tara.
Conflictele interioare din unele tari nu ii impiedica pe romanii doritori de senzatii tari sa viziteze frumusetile ale unui stat. Ofertele venite din partea acestor regiuni nu au inregistrat vreo scadere spectaculoasa, dupa ce au fost catalogate de toata lumea drept state cu probleme de ordin interior.
La jumatatea saptamanii trecute, agentia de rating Moody’s a imbunatatit cu doua trepte nivelul riscului de tara acordat Romaniei.
Turistii si oamenii de afaceri romani au cheltuit anul trecut in statele europene 14,5 milioane de euro, adica cu 62,7% mai mult decit cu un an in urma, se arata intr-un studiu realizat de MasterCard Europe.
Romania este o tara prost privita si din exterior, si din interior. Specialistii spun ca o cauza principala este brandul de natiune negativ pe care-l avem.
De la 1 ianuarie 2006, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 330 RON lunar (3.300.000 de lei vechi) pentru un program complet de lucru, cu 200.000 de lei mai mult decat in anul 2005, a decis guvernul printr-o hotarare adoptata ieri.
De la 1 ianuarie 2007, Romania nu mai poate face comert cu orice tara extracomunitara fara sa tina cont de reglementarile privind politica de export-import a Uniunii Europene. Cu alte cuvinte, odata cu integrarea, tara noastra aplica tariful vamal comun european.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
Sunt muncitori si, la fel ca americanii, considera ca munca face viata mai buna“.Aflat într-un turneu de promovare a României în Statele Unite, ambasadorul SUA în România le-a spus oamenilor de afaceri din Atlanta ca tara noastra are una dintre cele mai atractive si dinamice piete din Europa.
Cetateanul ar plati de doua ori TVA.
google-analytics.com