Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (3.15 secunde)
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Conform datelor centralizate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), aproape 1.000 de copii au fost abandonati, in 2015, in spitale, iar mai mult de jumatate dintre ei au fost lasati in maternitati.
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
a€žNu vom mai face spectacol la sedintele Consiliului Judetean, ci ne vom exprima opiniile la conferintele de presaa€, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa consilierul judetean PNL Victor Manea.
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca nu pot fi organizate sectii unice pentru alegerile europarlamentare ti pentru referendum. "Am raspuns pretedintelui ca facem tot posibilul sa reducem costurile ti sa asiguram conditii optime de desfaturare a referendumului.
Se implineste un an de la prima sedinta a Consiliul Judetean Bihor al PSD ales in 2010 si din aceasta cauza, Comitetul Executiv Judetean a hotarat, cu unanimitate de voturi, convocarea pentru astazi a Consiliului Judetean. La un an de activitate, putem spune ca este un moment de bilant.
Saloanele spitalului au fost modernizate, instalatiile schimbate, iar Sectiile de pediatrie, ginecologie, chirurgie si de boli interne au fost dotate cu aparatura necesara desfasurarii în bune conditii a activitatii.
Societatea Romana de Pneumologie, impreuna cu Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si SIVECO Romania SA, in calitate de parteneri, implementeaza proiectului strategic "Calitate in serviciile medicale de pneumologie prin formare profesionala continua si flexibilitate organizationala", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, in baza Contractului de finantare cu numarul de identificare POSDRU 81/3.2/S/58451.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
Spitalul "Bagdasar’Arseni", reabilitat si modernizat O unitate medicala unica in tara noastra in privinta bolilor neurochirurgicale tratate Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" a fost renovat, fiind "cel mai modern spital public din Romania", a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
Instrument de ajutor, interpretat de unii insa ca adevar absolut. ... Daca statisticile au aratat ca, in medie, X pacienti au nevoie de Y tratamente - ramane batut in cuie pentru unii, care nu mai iau in calcul si alti factori care tin de domeniul neprevazutului.
Traian Basescu este acuzat de societatea civila de prefraudarea alegerilor.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Disputele dintre partidele de la guvernare, tergiversarile deliberate sau termene prea ambitioase fixate pentru adoptarea unor legi au facut ca mai multe proiecte sa ramana nevotate de plenul Camerei sau Senatului, in diverse stadii de legiferare.
Disputele dintre partidele de la guvernare, tergiversarile deliberate sau termene prea ambitioase fixate pentru adoptarea unor legi au facut ca mai multe proiecte sa ramana nevotate de plenul Camerei sau Senatului, in diverse stadii de legiferare.
Conflictul intre cele doua societati s-a acutizat dupa ce reprezentantii Atlas au reclamat societatea de transport public local la Consiliul Concurentei, pe motiv ca practica preturi foarte mici Conducerea SC Transurb a hotarit recent majorarea tarifelor practicate pentru conventiile speciale, ce asigura deplasarea angajatilor Mittal Steel pe platforma siderurgica.
106/2002 privind etichetarea limentelor "Etichetarea si metodele prin care aceasta se realizeaza nu trebuie sa atribuie alimentelor proprietati de prevenire, tratare sau vindecare a bolilor sau sa faca referire la astfel de proprietati"; de asemenea conform prevederilor Ordinul MS nr.
Fondul Monetar International (FMI) va aloca Romaniei, in august si septembrie, drepturi speciale de tragere (DST) in valoare totala de circa 1,4 miliarde dolari, ca parte a unui program amplu prin care Fondul va suplimenta lichiditatile statelor membre prin majorarea rezervelor valutare.
google-analytics.com