Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (2.83 secunde)
Asociatia Pro Democratia (APD) va observa turul I al alegerilor locale din 1 iunie cu ajutorul celor 1.700 de observatori acreditati, dar si cu ajutorul cetatenilor de rand, carora organizatia le-a pus la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru a reclama posibilele nereguli.
Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta si ofiterii Inspectoratului Judetean de Politie Constanta au primit, in cursul zilei de duminica, numeroase sesizari, atat din municipiul Constanta, cat si din intreg judetul, in care li se aducea la cunostinta ca membrii partidelor au continuat campania electorala chiar si dupa expirarea termenului legal, ba chiar si-n ziua de alegeri.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Exprimarea libera prin vot in cadrul unor alegeri la fel de libere este, pana la urma, pilonul democratiei. Orice obstructionare a acestei manifestari duce automat la indepartarea de democratia constitutionala. Mai mult, negarea rezultatului oricarui proces de votare indica un declin spre dictatura.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: ... Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Plenul Senatului a adoptat, marti, un proiect de lege initiat de PDL care prevede anularea taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule si restituirea sumelor incasate din aceasta taxa auto, in termen de 90 de zile de la depunerea solicitarii.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Persoanele implicate în agricultura pot sa-si achizitioneze, pentru cinci zile, masini si utilaje la preturi speciale.Târgul Agrotex 2008, aflat la cea de-a XVII-a editie, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", prin firma sa specializata Expooltenia, se desfasoara, în perioada 10 - 14 mai, pe platforma hipermarketului PIC Craiova.
Cei mai fericiti dintre pensionari par sa fie cei din magistratura, cei de la Curtea de Conturi si din aviatia civila. Numai in judetul Dolj sunt 25 de astfel de persoane, cu pensii intre 10.000 si 15.500 de lei pe luna.
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala. ... "Am aflat povestea Martei prin intermediul unei prietene care mi-a aratat tricourile realizate de mama micutei, Adela Antoniu.
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
De cate ori aud cuvantul "special" imi dau seama ca nu este totul in regula. De cate ori aud alaturate cuvintele "taxa" si "special", in ceea ce priveste fiscalitatea din Romania, imi dau seama ca este o noua inventie.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. In teorie o stim cu totii, la practica au picat insa cei mai multi soferi opriti sambata in trafic de politisti.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... - Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
Cateva sectii din cadrul fabricii de autovehicule Ford din Craiova au inceput lucrul in doua schimburi, pentru a se obisnui. "S-a introdus si schimbul al doilea la unele sectii, pentru a ne incadra in timpul de lucru pe care il vom avea", a spus liderul sindical Ovidiu Cioroianu.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii: ... CLUBUL SPORTIV SCOLAR - CSS CALARASI sectii:
Patru medicamente oncologice distribuite spitalelor cu sectii de onco-hematologie Ministerul Sanatatii precizeza ca patru dintre medicamentele oncologice strict monitorizate:
google-analytics.com