Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (2.67 secunde)
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Dupa noile norme din sistemul sanitar este foarte posibil ca sefii de sectii care mai au doar un an sau doi pana la pensionare sa trebuiasca sa-si dea demisia. Asta deoarece sefii de sectie trebuie sa semneze un contract pe trei ani cu managerii unitatilor sanitare.
Am facut nenumarate sesizari privind votul multiplu, prezentind dovezi solide stranse de observatorii ProDemocratia care au operat in teren. Abia in 2007 am primit un raspuns de la Parchetul General, din care a rezultat ca au fost anchetate 2 persoane.
Membrii Biroului Electoral Municipal (BEM) Constanta au finalizat, aseara, in jurul orei 22.30, centralizarea datelor de la toate cele 190 de sectii de votare din municipiul Constanta. ... Si asta pentru ca strangerea proceselor verbale si a buletinelor de vot nu a fost lipsita de probleme.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Atunci cand nimeni nu mai credea ca principalele partide din coalitia de guvernare se mai pot pune de acord cu cele din opozitie asupra vreunui subiect, iata ca au aparut doua teme de consens:
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Prefectura judetului Constanta a receptionat ieri seara buletinele de vot si stampilele destinate referendumului din data de 19 mai a.c.
Tiparirea buletinelor de vor a inceput in 22 de judete, in celelalte 19 si in municipiul Bucuresti operatiunea fiind in stadiul de machetare si efectuarea de probe pentru obtinerea avizului bun de tipar, a informat, miercuri, Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA).
Candidatii PSD si PD-L vor participa la cel de-al doilea tur al alegerilor locale in vederea desemnarii castigatorului mandatului de primar al municipiului pentru urmatorii patru ani. Rasturnare de situatie in lupta pentru presedintia Consiliului Judetului.
Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Reprezentantii comunitatii romanesti din Italia prezenti la intalnirea de la Ambasada Romaniei de la Roma i-au spus sefului statului ca sunt foarte nemultumiti de faptul ca, potrivit reglementarilor stabilite de actuala lege electorala din Romania, ei nu vor putea vota la alegerile parlamentare.
Traian Basescu a obtinut 32,52% din voturile valabil exprimate, iar Mircea Geoana a obtinut 30,77%, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 96,55% din procesele verbale.
Iohannis - 54,81%, Ponta - 45,18% Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 54,81% din voturi in al doilea tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,18%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 14.425 sectii de votare, reprezentand 76,53%.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Galatenii au de ignorat un nou scrutin, dupa ce acum cateva luni au stralucit prin absenta si la alegerile locale. Vin peste noi alegerile parlamentare iar daca la capitolul politicieni nu mai avem nimic de spus de ceva vreme, e de consemnat ce se intampla la capitolul organizare.
Un numar de 17.295 de sectii de votare vor fi amenajate in tara pentru referendumul din 19 mai, iar buletinele de vot, timbrele autocolante si stampilele de votare vor fi comandate joi, 3 mai, anunta Ministerul Internelor si Reformei Administrative.
google-analytics.com