Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (8.26 secunde)
Primul incident inregistrat ieri la nivel national s-a petrecut in Dolj, unde un re-prezentant al aliantei electorale Becali-Vadim a votat de doua ori. Un membru al Biroului Electoral de la Sectia de votare nr. ... 34 din Craiovita Noua, a votat de doua ori.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
Desemnarea presedintilor si loctiitorilor presedintilor sectiilor de votare se va face, prin tragere la sorti efectuata de catre presedintele tribunalului, cel mai tarziu pe data de 31 mai, se precizeaza intr-o circulara a Biroului Electoral Central prezentata de Agerpres.
S-a tot vorbit ca nu avem inca o clasa politica viabila, desi au trecut 20 de ani de cand am inceput sa experimentam democratia. Cat se poate de adevarat, dar as adauga ca nu avem nici un sistem electoral functional.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Sunt in orice spital, mai ales in sectiile de terapia intensiva, chiar daca acestea sunt saloane cu unul-doi pacienti/ mariustuca.ro / Autoare:
Candidatul PSD pentru sectorul 3 al Capitalei a anuntat ca duminica va efectua o numaratoare paralela, cel putin la sectorul 3, si va avea propriul exit-poll la iesirea din sectia de votare.
CCR nu poate decide decat cu doua treimi Referendumul de duminica s-a inchis de aproape 24 de ore. ... Dincolo de declaratiile de partid, nimeni nu a deschis sampania, nici un "I-am ciuruit!", nici o demisie de onoare. ... DE CE?!
"Am sosit saptamana trecuta la Bucuresti si ne-am inceput deja activitatea pe 28 octombrie, cand am avut o conferinta de presa si ne-am stabilit cartierul general aici.
Alegeri locale 2012 Cele peste 18.000 de sectii de votare s-au deschis Cele peste 18.000 de sectii de votare organizate pentru alegerile locale s-au deschis, duminica, la ora 7.00, la urne fiind asteptati peste 18,3 milioane de cetateni cu drept de vot care urmeaza sa aleaga primarii, consilierii locali, consilierii judeteni si presedintii de consilii judetene.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Judetul Valcea a primit un milion de lei pentru organizarea referendumului national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, referendum ce are loc pe 19 mai 2007. 720.000 lei din aceasta suma sunt prevazuti pentru cheltuielile de personal, iar 280.000 lei sunt destinati cheltuielilor materiale.
Ei vor primi doua buletine de vot si vor introduce buletinele in doua urne distincte. La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare, pentru ambele procese. Distinctia intre cele doua evenimente va fi data de un indicativ suplimentar "RVU" de la "referendum vot uninominal".
Ei vor primi doua buletine de vot si vor introduce buletinele in doua urne distincte. La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare pentru ambele procese. Distinctia intre cele doua evenimente va fi data de un indicativ suplimentar "RVU" de la "referendum vot uninominal".
Nu cred ca exagerez spunand ca asa ceva este de neconceput intr-o tara care se pretinde democratica, mai ales ca toate aceste incalcari ale legii electorale s-au comis cu largul concurs al unor membri ai sectiilor de votare.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
Conducerea Prefecturii Bihor si reprezentantii grupului tehnic de lucru constituit pe langa Comisia Tehnica a Consiliului Judetean Bihor au participat la videoconferinta Ministerului Internelor si Reformei Administrative, organizata de secretarul de stat in relatiile cu prefecturile, Victor-Paul Dobre.
Localnicii din Colonesti - Olt s-au prezentat ieri la sectiile de votare pentru a alege un nou edil-sef, dupa ce fostul primar, Nicolae Stan, zis Bula, a devenit deputat.
Ministrul de Interne, vicepremierul Dan Nica, a anuntat, luni, dupa BPCC, ca PSD si PD-L au convenit ca alegerile prezidentiale sa se desfasoare la 22 noiembrie si 6 decembrie, Guvernul urmand sa nu aduca niciun fel de modificari asupra conditiilor de desfasurare.
google-analytics.com