Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (2.55 secunde)
Multi ajung sa-si posteze datele personale si sa le faca publice sau posteaza poze cu copiii lor, dezvaluindu-le identitatea catre straini.Mai exact, iata care sunt riscurile la care sunt expusi copii atunci cand navigheaza pe internet:
Declinul in distribuirea postarilor personal (statusuri, poze, note etc) vine intr-un moment in care aplicatii precum Snapchat si WhatsApp sunt intr-un progres semnificativ.
Rationamentul este insa discutabil pentru ca, in cazul redistribuirii de catre un prieten (B) unei poze pe care titularul (A) a distribuit-o prietenilor sai, redistribuirea lui B va fi vizibila numai prietenilor comuni ai celor doua persoane (care aveau acces la continutul cu pricina dupa prima distribuire), pentru toti ceilalti prieteni doar ai lui B aparand cel mult un mesaj care anunta ca respectivul continut nu este disponibil.
- In cazul in care persoane cu care comunicati pe internet va jignesc, ameninta, va transmit mesaje cu tenta sexuala sau poze cu continut pornografic, va indeamna sa consumati alcool ori droguri, ori va provoaca sa va faceti rau, anuntati apropiatii si faceti o sesizare la Politie.
- Prindere sigura pentru mesaje, apeluri, poze, selfies -- Compatibil cu oricare carcasa si device: Samsung Galaxy S models, Galaxy Note, Galaxy Tab, iPhone 3, 3G, 4, 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, LG G2, Sony Xperia, Motorola Moto, Google Nexus, iPad, iPod, Kindle, Nintendo 3DS si multe altele.
conversatii intime cu o alta persoana sau chiar impartasirea unor poze mai deocheate. De ce i-ai dat like? De ce i-ai acceptat prietenia?
FB se apuca sa-ti ceara acte de identitate, facturi de gaze, poze cu tine si cu actul in mana si alte asemenea aberatii de-a dreptul deranjante.
Google pune capat furtului de poze. Ce decizie a luat (Autoare: Gabriela Antoniu) Google a eliminat una dintre celei mai importante caracteristici in cautarea imaginilor.
Ce suflet a avut nenorocitul ala care a facut poze cadavrelor, postandu-le apoi pe facebook? S-a gandit un pic la mamele celor care au murit acolo?
In ce ma priveste, initial, contul meu mi l-a facut un prieten, care dorind sa-mi salveze cateva zeci de poze facute cu familia intr-o calatorie in strainatate si neavand un stick sau o alta posibilitate pe moment de a le stoca si transporta pe un suport electronic, mi-au fost virate pe contul creat in strainatate, avandu-le si acasa la intoarcere.
Noroc de poezii si de poze. Puneai fotografii foarte faine cindva. - Adrian Pieptu: Pun si-acum. Asta de adineauri cu Marilyn nu-ti place/ E de colectie, - Mihaela Raileanu:
Facebook si Instagram afisau unele informatii in aplicatii si pe versiunile web, dar multe functii nu au fost disponibile, inclusiv cele pentru incarcarea de poze.
Astfel am gasit mai multe aplicatii interesante, dintre care cea mai simpla si usor de folosit este Wifi File Transfer, un program disponibil gratuit in Google Play, relateaza GadgetReport.ro Cu ajutorul aplicatiei, puteti transfera fisierele din telefon pe PC (poze, documente, aplicatii, etc) la o viteza mult mai mare decat viteza conexiunii prin bluetooth.
De la peretele cu poze vechi scoase din albumul de familie al solistului Voltaj, pana la istoriile din meniu, cei care trec pragul cafenelei vor afla povesti pline de farmecul epocilor trecute si vor gusta ceaiuri si cafele din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Poate chiar mai mult decat isi dorea RiRi. Oricum, ca sa fie sigura, cantareata din Barbados a adaugat niste poze polaroid, inclusiv cu ea topless.
Am de gand sa traiesc inca o perioada (...) Ma uitam prin diverse tabloide la poze de-ale mele ajunse prin nu stiu ce intamplari in presa.
Premiera a fost anul trecut la Cannes si am avut onoarea sa particip la premiera, am facut poze si am filmat-o putin pe Nicole Kidman pentru documentarul "WE CANnes", de asemenea multe alte celebritati la diferite evenimente.
Acesta a postat cateva poze pe pagina sa de Facebook, reusind sa primeasca in scurt timp o multime de like-uri si comentarii.
El a fost intrigat de aceasta informatie si a solicitat niste poze cu magazinul si cu mine. Vazand despre ce e vorba, in 2011 am primit, dintr-o cantitate de 500 de kilograme cat a produs el, 99 de kile.
Uite ce poze au facut de Craciun pe plaja din Dubai Raluca Zenga are o familie frumoasa, e fericita si linistita!
google-analytics.com