Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (3.60 secunde)
Unii au nevoie pentru a se excita si a ajunge la orgasm de poze sau de filme. Altii urmaresc femei prin parcuri si se masturbeaza privindu-le de la o distanta convenabila.
Daca vrea, il asculta cand tine o cuvantare intr-o anumita imprejurare, daca nu, face poze, rade si il ironizeaza... Nu cred ca modul asta de lucru poate continua la infinit!
Cei care sunt impotriva lui Basescu ironizeaza miscarea celor din PDL prin poze sau caricaturi. A aparut si tabara celor care critica campania "Ce, eu nu ma mai pot imbraca in alb ca vezi doamne il sustin pe Basescu?
Democratia e frumoasa doar in poze. In realitate ea este un pericol pentru toti cei care au ocupat "inaltimile de comanda".
Daca totusi se insista pe asta, vreau si eu o bursa de creatie de la ICR, cu rugamintea ca mai intai sa mi se trimita poze fata si profil, evident nuduri, cu partenerele de proiect.
Daca mitocanii vor sa-si faca poze cu Guta, imediat te strecori si tu in poza si bagi figura cu pupatul.
Daca mitocanii vor sa-si faca poze cu Guta, imediat te strecori si tu in poza si bagi figura cu pupatul.
Multi vor trage concluzia care e tiparita pe pachetele de tigari: votatul poate dauna grav sanatatii! Mai bine uitati-va la poze cu politisti in pielea goala.
Na-na-na-na-na si o sa aiba sepepeu si o sa faca poze cu Obama, sac! Si o sa primeasca aifon douasopt de la setese.
-Ghita Muresan Poze simpatice pentru gugustiucii de acasa. N-am chef sa scriu un articol foarte savant, asa ca inventarul de mai sus e suficient.
.unii au poze si cu Hitler.." "Grija mare....dl. Ciocan.....poate cheama mineriiiiiii......" "Doi comunisti ce alceva,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, " Evident, acestea nu au fost apreciate de Ciocan cu "like", care declara nu cu mult timp in urma pentru einformatii.ro (credit foto) ca este impresionat de personalitatea lui Ion Iliescu.
Cati bani au primit de la miliardarul american George Soros oengistii invitati de Klaus Iohannis la Cotroceni / activenews.ro Ii vedeti in fiecare zi de 4 iulie pe peluza Ambasadei SUA, stand la coada, sa faca poze, si servind barbeque.
Potrivit acestuia, multe dintre agentiile care apeleaza la acest mod de reclama se feresc insa sa publice poze si adrese complete ale imobilelor ofertate pentru ca in Romania nu s-a impamantenit ideea de exclusivitate.
Acum, inspectorii au putut face o evaluare totala a stricaciunilor cauzate de ape, intrand in fiecare locuinta si facand poze ale zonelor afectate.
Sa aveti in plus cinci copii dupa buletin si patru poze tip buletin", a spus Jalba. In plus, inspectorul Uleia de la Inspectia Piscicola Oltenia a sustinut saptamana trecuta ca organizatia "Sf.
"Am impartit pliante, am facut si poze cu cei prezenti la aceste intruniri, tocmai pentru a nu putea afirma ca nu au fost informati, si le-am dat ca sarcina intocmirea rapoartelor referitoare la ajutoarele de stat primite.
Potrivit acestuia, amatorii sunt cei care vin cu digital si chiar cu poze facute cu telefoanele mobile. Acest lucru, se datoreaza, probabil faptului ca este mult mai comod.
copie dupa buletin si pasaport (valabile minimum sase luni), copie dupa permisul de conducere (daca e cazul), cazier juridic, certificat de sanatate care sa ateste ca solicitantul e clinic sanatos, copii legalizate ale certificatelor de calificare si ale cartii de munca, doua poze tip pasaport, declaratie notariala din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul copiilor aflati in intretinere si numele persoanei care ii va avea in grija pe durata desfasurarii contractului.
Nu de alta, dar se faceau poze! Abia dupa ce le-am atras atentia ca gestul nu a trecut neobservat, s-a mai indulcit tonul.
În acest sens, nu ar fi rau daca acasa v-ati înconjura „de obiecte care va fac sa îi simtiti aproape pe cei dragi si care va (re)amintesc de activitatile preferate: poze din vacante, flori, suveniruri din calatorii“.
google-analytics.com