Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (2.91 secunde)
104 din Galati a fost depistat un barbat, angajat al Ecosal, care efectua poze de pe buletinele de vot cu ajutorul telefonului mobil.
"Fratioare, mi-ai facut o gramada de poze. Vrei sa ma iei de nevasta?". Cuvintele au fost rostite in timp ce Nicusor Constantinescu, cot la cot cu Cristian Zgabercea, il asteptau pe liderul PSD, Mircea Geoana, pentru a face astfel oficiile de gazda.
Raportul Primarului, o lucrare plina de poze frumos colorate si de foarte multe cifre, greu de digerat chiar si de specialisti, fara sa mai spunem ca nu prea exista comparatii fata de anii anteriori.
"Ideea este votul uninominal si mi se pare ca este cel putin fatarnicie, daca nu renuntarea la principiul uninominalului, cand te prezinti, intotdeauna, in poze de grup.
"Toate acele poze aparute in sunt reale, am fost absolut intamplator acolo, dar la momente diferite, care probabil s-au si suprapus.
Ea a facut mai multe poze pentru legitimatie si, dupa cinci minute, a ales, cu greu, una dintre acestea. "Toate sunt urate", a apreciat Udrea.
Este unic in Europa, il puteti gasi in Romania. Veniti sa-l vedeti, faceti si poze! Noi ne facem rau singuri, fara bani", a ironizat situatia Tusac.
"Prea cinstitii ziaristi ai acestui trust oare de ce nu apar zilnic cu poze ale amaratilor de la FNI la tribunal, cand stiu foarte bine ca a fost condamnata Vlas, pentru ca a umblat cu creionul, dar banii acelor amarati sunt la Vantu?
Ulterior, adica duminica, in timp ce se afla la Turda, Elena Udrea a afirmat ca nu discutat lucruri "de taina" cu presedintele Traian Basescu la Neptun si ca seful statului si-a petrecut cea mai mare parte din timp dansand si facandu-si poze cu turistii.
Ba chiar, s-a si amuzat si a facut poze cu o mireasa, ca sa-i poarte noroc. Mircea Geoana a avut un eveniment de lansare, sobru si plin de discursuri lungi - chiar daca intr-o hala industriala, langa un aeroport.
Este un lucru extraordinar sa poti construi astfel", se arata in mesajul postat de Geoana pe site-ul sau, alaturi de poze ale tinerilor care deja si-au oferit sprijinul gratuit pentru candidatul social-democrat.
Antonescu il acuza pe Geoana ca incearca sa il confiste, electoral, pe Iohannis, mai ales prin plasarea pe siteul liderului PSD a unei poze impreuna cu primarul Sibiului.
Bucuros, Traian Basescu a constatat ca "sigur ca ma recunosteau si faceau poze cu mine". Amuzament familiar: "Ce faci, tu, nu te mai bagi la guverne?", i-a spus Basescu, razand, cand a dat cu ochii de ea pe holurile sediului de campanie, la finalul saptamanii trecute.
Unii n-au vazut sediul SIE nici in poze. Bun, raman judecatorii si procurorii. dar cum ei au justitia la indemana, i-o vor trage lui Boc peste bot de nu se va vedea.
In plus, face si poze cu sustinatorii in fata salii unde sunt amplasate cabinele de vot. 18:30 Ponta, catre Titus Corlatean, unul dintre vicepresedintii de pe lista sa:
Nu mi aduc aminte sa fi dorit cineva sa faca poze nici cu Boc, nici cu Videanu, nici cu Blaga, nici cu Preda sau sa stea sa se pupe, dar tot spatiul public dorea sa stea de vorba cu Elena Udrea.
La inceput dadea bine in poze si filmari gratie aspectului fizic generos. Apoi a devenit o portavoce a unor centre mai puternice decat ea, precum seful statului.
Chiar si poze cu cei doi au fost date publicitatii la vremea respectiva. Diplomatii americani au intocmit si niste topuri cu moguli si cu baronii locali.
Daca asa stau lucrurile, acest "serviciu", dupa toate aparentele, nu va fi deloc de natura unei campanii de marketing politic cu balonase, fluturasi, mititei, videoclipuri si pliante cu poze si descrieri grafice ale implinirilor si realizarilor macroeconomice ale actualei guvernari...
Deci, foarte probabil ca in primavara lui 2012, cat mai aproape de alegeri, pentru ca nu ne ducem la Washington sa ne plimbam sau sa ne facem poze cu Casa Alba, ne ducem sa avem intalniri politice, pentru ca acei oameni sa stie ca peste trei sau cinci luni acestia sunt partenerii nostri de discutie.
google-analytics.com