Cautare

255 de rezultate pentru "poze" (3.28 secunde)
Kennedy, primele poze cu cuplul prezindential, pentru Harper's Bazaar. A fost cel mai original editor de moda, anticipand importanta modei street style pe care a si introdus-o in paginile revistei Vogue.
Secventa de poze din galeria alaturata pe care o veti vedea mai jos a facut inconjurul internetului. In imagini putem observa doi tineri care fac eforturi disperate de a salva din apele involburate ale unui rau un miel neajutorat, scrie kanald.ro.
Femeile PD-iste au apreciat ocazia intalnirii cu Elena Udrea. Acestea si-au facut poze cu telefoanele mobile alaturi de fostul consilier prezidential si chiar i-au cerut autografe.
aproapre 3.000.000 de oameni. Am facut o selectie a celor mai hot poze de pe profilul ei. HTTP://DEBARBATI.RO/FEMEI/ASA-ARATA-UN-CORP-PERFECT-VEDETA-CU-CEI-MAI-FRUMOSI-SANI-NATURALI-S-A-POZAT-IN-PIELEA-GOALA-FOTO.HTML
In plus, multe persoane posteaza diferite amanunte despre viata personala pe Internet, de la poze facute in propria casa, in care se observa bunuri de valoare sau detalii de structura interioara a locuintei, pana la intervalele cand sunt sau nu acasa.
Aruncam poze impotriva lui Assad si nu aveam cum sa fiu nici cu regimul, nici in afara lui. Cine nu ma crede, nu are decat sa verifice la SRI.
De atunci nu a mai stiut nimeni nimic de acele poze. Domnul Barbutiu a incheiat spunand: - Cu asta s-a terminat.
Diaz a iesit atunci din vehicul si a reusit sa mai faca inca doua poze, inainte ca nava sa tasneasca pe verticala si sa dispara in cer, lasandu-l pe Diaz intr-o stare de soc.
Le-am dat un autocolant al expeditiei si am facut poze. Inainte ca drumurile noastre sa se desparta, ne-au aratat ecranul telefonului pe care scria mare:
Richard Dolan a fost singurul ufolog implicat care a dat o declaratie, spunand ca nu este convins ca pe poze este un extraterestru, dar ca ar merita sa se mai faca investigatii suplimentare.
Pastreaza absolut orice are o importanta cat de mica, de la poze, la servetelul cu care iubitul ei s-a sters la gura atunci cand i-a gatit prima data.
In loc sa fumeze Juul, precum confratii lor americani cainati de Evenimentul Zilei, elevii irlandezi, stricati de mici, unii chiar de la 11 ani, fac astfel de poze si inregistrari cu profele si colegele de clasa, pe care le distribuie pe internet, potrivit Sky News - Contrabanda a scazut, in martie, la 15,2%, nivelul de acum un an si jumatate, conform Novel.
El a fost intrigat de aceasta informatie si a solicitat niste poze cu magazinul si cu mine. Vazand despre ce e vorba, in 2011 am primit, dintr-o cantitate de 500 de kilograme cat a produs el, 99 de kile.
Am descoperit ca era fotografiat, cu poze, in timp ce se afla in delegatie prin Bucuresti, era urmarit foarte serios.
A venit la Cluj, a vizitat institutul in anul 1968, chiar aveam niste poze alaturi de tatal meu si cu colaboratorii din institut.
Daca schimbam acum structuri, inseamna ca suntem inconstienti, ca am muncit pana la 26 septembrie numai ca sa ne facem poze, cu un panou mare, cu galben si albastru in spate", a spus Boagiu.
In prezent se formeaza trei cozi la ghiseele din cadrul serviciului, una dintre acestea fiind la poze. Daca statiile foto ar fi fost achizitionate, una dintre cozi ar fi disparut", sustine Cosmin Paun.
"L-am vazut pe primar la un post local de televiziune, cind si-a lansat o lucrare cu multe poze frumoase si cu realizarile din mandatul sau.
In fiecare dimineata, cand se trezeste, cand trece pe langa poze, le scuipa", a aratat Radu Comanici. Pentru a afla care este situatia exacta a procesului, Comanici sustine ca si-a angajat si avocati.
Am si acum poze cu ele", a raspuns, razand, seful statului. Dupa acest dialog, el s-a indreptat spre tarabele amenajate in curtea uzinei unde se pregateau mici si carnati.
google-analytics.com