Cautare

819 de rezultate pentru "posturi" (2.76 secunde)
El mai viseaza sa deschida 10 posturi TV. ... Este dorinta mea numarul unu", a declarat Dan Diaconescu pentru "Ring" Mai mult de atat, Dan Diaconescu doreste sa-si extinda reteaua la 10 posturi.
Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "se pot face reduceri in administratie" si implicit economii la bugetul public daca se impun alte modele de administratie, dar nu "prin a taia posturi", relateaza Mediafax.
"Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada? ... Ca anul 2011 va aduce cu sine si inchiderea unor posturi TV care supara Puterea.
Masurile de reorganizare vor conduce la reducerea a 125 de posturi de la 875 la 750, dintre care 60 de posturi de conducere si 65 de posturi de executie.
Alte sute de oameni au ajuns la rand dupa cateva ore, in incercarea de a prinde un loc din cele 500 de posturi de la Ford.
Ford Romania a anuntat ca in jur 7.000 de doljeni s-au inscris pentru cele 500 de posturi oferite de producatorul de autoturisme din Craiova, in cadrul procesului de selectie care a durat doua saptamani.
- nu au fost respectate prevederile bugetare in ceea ce priveste numarul total si structura functiilor de conducere, institutia angajand personal pe functii de director general, director general adjunct si sef serviciu fara a avea posturi aprobate prin anexa 3 la legea bugetului de stat;
- exodul medicilor, atat cei tineri cat si cei cu experienta, care au fost nevoiti sa aleaga fie posturi in sistemul privat, la care nu au acces toti cetatenii, sau peste hotare - Reducerea dramatica a numarului asistentelor medicale, respectiv a personalului auxiliar, ceea ce in unele cazuri a condus chiar la situatii in care medicii ramasi nu au putut sa isi desfasoare activitatea.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a avansat ieri ideea numirii de secretari de stat independenti la justitie, un prim pas fiind facut prin numirea procurorului satmarean Katalin Kibedi, intr-unul din aceste posturi.
“Daca in judetul acesta, 40 la suta sunt unguri, 40 la suta din posturile de conducere trebuie sa ne revina, 52 la suta romanilor si restul rromilor, evreilor sau altora“, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, care a precizat ca sunt vizate posturi de conducere din domeniul sanatatii, invatamantului, Garzii Financiare, precum si la alte organe de control.
El a precizat ca celelalte posturi de ministri pe care le va ocupa UDMR vor fi decise cat mai repede.
Cat priveste posibilitatea de a detine alte posturi in administratia locala, presedintele PUR, Dan Voiculescu, a afirmat ca va avea o discutie cu premierul Calin Popescu Tariceanu, in cursul zilei de luni.
In urma “partajului“ negociat inaintea casatoriei, aceste posturi vor fi impartite in mod egal, 50-50 la suta, UDMR urmand sa castige in acest fel cinci posturi fata de cele pe care le-a avut sub control in timpul parteneriatului cu PSD.
Ba mai mult, membrii partidului au fost atentionati sa nu dezvaluie, pana la stabilirea de comun acord cu PD, respectiv PUR, a persoanelor agreate pentru anumite posturi.
Confruntare televizata la posturi diferite Marti seara, Ion Iliescu si Adrian Nastase au aparut, in cadrul unor emisiuni televizate, dar la posturi diferite.
Guvernantii au decis reducerea a 1.229 de posturi din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. ... In cadrul institutiei sunt si posturi vacante, respectiv unul de manager public, unul de auditor, unul de consilier, trei de consilieri juridici, 16 de inspectori si sapte de referenti.
Am exagerat spunand Discovery, dar sunt Animal Planet, sunt atatea posturi...
9 locuri de senator au fost vacantate, cvorumul scade Senatul a decis, luni, prin vot, vacantarea unui numar de 9 posturi de senator, cvorumul de lucru al acestei Camere scazand astfel la 65 de senatori.
- Presedintele Consiliului de monitorizare aproba prin ordin regulamentul de organizare si functionare al Consiliului de monitorizare, repartizarea numarului total de posturi, structura organizatorica, repartizarea numarului maxim de posturi si statul de functii.
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
google-analytics.com