Cautare

1209 de rezultate pentru "posturi ramase" (3.49 secunde)
Trei surori, ramase fara tata si parasite de mama, locuiesc intr-o casa de chirpici cu bunica lor, in Rasnov
In fapt, sintem printre ultimele locuri din tara ramase nevizitate de potentiali investitori. ... Capitalul european si american da navala pentru a ocupa una din ultimele piete ramase libere din apropiata constructie europeana.
Un barbat de 71 de ani si-a omorat in bataie nepotul, in varsta de 41 de ani, pentru cateva capre ramase mostenire de la o ruda.
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
Poli Iasi a invins-o pe Otelul cu 2-0 si a obtinut matematic promovarea in SuperLiga, cu patru etape ramase de disputat de play-off-ul ligii a doua. ... Sa vedem cum va juca Iasi celelalte meciuri ramase.
Guvernul va renunta la 30 de posturi de secretari de stat. ... Posturile de secretar de stat ramase vor fi distribuite in functie de numarul de parlamentari pe care il are fiecare partid.
Plaje de nota 10 doar la Costinesti si langa vilele presedintelui Ca sa nu se spuna ca suntem carcotasi, precizam ca la Costinesti, datorita banilor investiti de Guvern, plaja arata exact cum trebuie, nisipul adus este unul din cele mai fine de pe litoral, iar jandarmii si salvamarii sunt la posturi de cateva zile.
UDMR-istilor le-au ramas doua posturi de secretar de stat si doua pozitii de vicepresedinte la agentii nationale.
"Este vorba de circa 36 de posturi din Administratia Senatului pentru a putea apoi sa impartim posturile ramase, care sunt destul de putine, intr-un chip judicios, tinand cont si de proportionalitate, de marimea grupurilor parlamentare, de numarul de senatori pentru care trebuie sa lucreze acesti consilieri experti care mai raman, dar, pe de alta parte, si de o solicitare intemeiata a opozitiei, a domnului presedinte Marko Bela, care a vorbit despre o necesitate, un fel de minimum garantat al aparatului tehnic pentru fiecare grup, oricat ar fi el de mic", a explicat Antonescu.
Astazi se liciteaza si celelalte 17 sectoare de plaja ramase neacoperite la ultima licitatie, potrivit purtatorului de cuvant al DADL - Constanta, Catalin Anton. ... Printre acestea se numara si modulele de grupuri sanitare, dotarile pentru agrement specific plajei, posturi de prim ajutor si de salvare.
Cu toate ca la Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca au fost scoase la concurs 860 de posturi, la eveniment au participat de trei ori mai putini potentiali candidati.
Cu un buget mai mic cu 41% decat in anul 2009 (de 2,2 miliarde lei), cu multe datorii ramase de platit, am reusit in 2010 sa finalizam din proiectele incepute, sa demaram proiecte noi, sa achitam toate aceste datorii.
“Daca in judetul acesta, 40 la suta sunt unguri, 40 la suta din posturile de conducere trebuie sa ne revina, 52 la suta romanilor si restul rromilor, evreilor sau altora“, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, care a precizat ca sunt vizate posturi de conducere din domeniul sanatatii, invatamantului, Garzii Financiare, precum si la alte organe de control.
El a precizat ca celelalte posturi de ministri pe care le va ocupa UDMR vor fi decise cat mai repede.
Cat priveste posibilitatea de a detine alte posturi in administratia locala, presedintele PUR, Dan Voiculescu, a afirmat ca va avea o discutie cu premierul Calin Popescu Tariceanu, in cursul zilei de luni.
In urma “partajului“ negociat inaintea casatoriei, aceste posturi vor fi impartite in mod egal, 50-50 la suta, UDMR urmand sa castige in acest fel cinci posturi fata de cele pe care le-a avut sub control in timpul parteneriatului cu PSD.
Ba mai mult, membrii partidului au fost atentionati sa nu dezvaluie, pana la stabilirea de comun acord cu PD, respectiv PUR, a persoanelor agreate pentru anumite posturi.
Confruntare televizata la posturi diferite Marti seara, Ion Iliescu si Adrian Nastase au aparut, in cadrul unor emisiuni televizate, dar la posturi diferite.
Guvernantii au decis reducerea a 1.229 de posturi din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. ... In cadrul institutiei sunt si posturi vacante, respectiv unul de manager public, unul de auditor, unul de consilier, trei de consilieri juridici, 16 de inspectori si sapte de referenti.
Am exagerat spunand Discovery, dar sunt Animal Planet, sunt atatea posturi...
google-analytics.com