Cautare

1209 de rezultate pentru "posturi ramase" (3.04 secunde)
Cele cateva fotografii ramase au fost publicate in 1995 in cartea FENOMENELE DE LA PADUREA HOIA-BACIU de Adrian Patrut PhD, profesor de chimie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si prieten al lui Sift, care a si continuat cercetarile acestuia.
Farcas) In iunie 2017, Ministerul Apararii al Regatului Unit a mai desecretizat 15 dintre ultimele dosare OZN ramase, depunandu-le la Arhivele Nationale.
Discutiile dintre UDMR si PD pe tema repartizarii functiilor de secretari de stat si sefi de agentii ramase vacante in urma retragerii de la guvernare a PC s-au incheiat duminica seara.
PD isi ameninta fostii colegi de Alianta ca va bloca cele sase locuri de parlamentar ramase vacante, daca nu se va ajunge la o intelegere.
Daca ar fi sa adunam si posturile de politie comunale ramase fara sefi, s-ar strange cateva zeci de functii de conducere ramase neocupate si pentru care se va organiza concurs in perioada urmatoare.
Premierul Victor Ponta a declarat astazi, inainte de a pleca in Afganistan, ca le va transmite militarilor romani din teatrele de operatiuni ca la intoarcerea din misiune li se va asigura un loc de munca in instiutiile publice, dar si ca, intre timp, guvernul vrea sa ajute familiile lor ramase in tara.
Noul impozit se va determina prin aplicarea cotei de impozit asupra valorii ramase a imobilizarilor corporale existente la data de 31 decembrie a anului precedent. ... La stabilirea valorii ramase se iau in considerare si reevaluarile contabile efectuate.
ßi asta pentru ca atunci se va cunoaste si situatia contractelor incheiate in acest an, ramase in vigoare. Mai trebuie spus ca, in zonele ramase neacoperite, nu vor fi asigurate servicii turistice.
In prezent, angajatii firmelor care au castigat licitatiile organizate de Rominterm SA, societatea furnizoare de agent termic in Mangalia, Neptun si Olimp, muncesc de zor pentru a termina reparatiile retelelor si centralelor termice ramase si la aceasta ora in lucru.
Subprefectul Virgil Panduru a explicat ca punerea in posesie este in prezent o mare problema in dosarele nerezolvate din cauza naturii juridice a terenurilor ramase. ... Terenurile ramase pentru punerile in posesie sunt ale Domeniilor Statului.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) este scutita de la plata impozitului pe profit, dar, conform legii, vireaza la bugetul statului o cota de 80% din veniturile nete ramase dupa acoperirea cheltuielilor exercitiului financiar si a pierderii exercitiilor precedente ramase neacoperite din alte surse.
Scaderea rapida a preturilor din sectorul imobiliar de la inceputul anilor ‘90 si seria de falimente ale companiilor nipone, ramase fara un raspuns eficient din partea autoritatilor, au dus la instalarea deflatiei incepand din 1999.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca in 26 septembrie a fost semnat contractul de proiectare si executie la Autostrada Nadlac-Arad si Drum de legatura, Lotul 2, km 22+218 - km 38+882 pentru remedierea lucrarilor existente si finalizarea lucrarilor ramase de executat.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Inscrierile la gradinite continua pana pe 30 august pe locurile ramase libere Inscrierile in invatamantul prescolar continua pană ... Fiecare unitate de invatamant are obligatia de a afisa la loc vizibil lista locurilor ramase libere", precizează
Si asta, fie si pentru simplul motiv ca orice fiinta poate fi "redusa" la o sumedenie de elemente din binecunoscutul tabel al lui Mendeleev, intre care exista fel si fel de conexiuni si relatii, unele dintre ele ramase inca necunoscute sau inexplicabile pentru oamenii de stiinta.
Bisericile ramase la calendarul neindreptat au continuat sa serbeze Pastile dupa Pascalia veche, gresita, a calendarului iulian, pe cand Bisericile care au adoptat calendarul indreptat (stilul nou) au sarbatorit cativa ani (intre 1924-1927).
Totusi, comparativ cu anul scolar precedent, procentul scolilor autorizate sanitar a crescut cu 10%. Marea majoritate a unitatilor de invatamant ramase fara autorizatie se confrunta cu lipsa apei potabile si a grupurilor sanitare.
Miercuri si joi va ocupati mai mult de casa si de cateva probleme ramase nerezolvate. ... Sunteti plini de energie si o folositi ca sa rezolvati multe probleme ramase in urma.
- Cand apa si legumele incep sa fiarba in clocot, se adauga cele 3 linguri de orez ramase, dupa care se pun perisoarele. ... - Dupa ce s-a mai racit, se adauga smantana, amestecata cu cele doua galbenusuri ramase si doua linguri de apa rece.
google-analytics.com