Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (2.99 secunde)
Directorul general al Sapard, Samoila Szabo, a declarat ieri ca APDRP, care isi va extinde serviciile la nivel judetean inca din acest an, va mai prelua 386 de posturi aferente seviciilor tehnice din cadrul Directiilor judetene pentru dezvoltare rurala.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
La nivel national, organigrama Garzii Financiare va fi suplimentata cu 300 de posturi, prin preluarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP) si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Potrivit reprezentantilor inspectoratului, cei interesati vor avea la dispozitie un numar de 3.379 de posturi, dintre care doar 496 sunt titularizabile.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
În prezent, numarul de posturi vacante este mare, în conditiile unui deficit de personal care nu face altceva decât sa sporeasca birocratia. Nu vom accepta o plafonare sau o reducere a salariilor, ci doar o micsorare a numarului de posturi vacante.
Cele 50 de posturi scoase la concurs de angajatorii lituanieni sunt de confectioneri îmbracaminte si de soferi. Si angajatorii români cauta forta de munca prin Eures Angajatorii români anunta 40 de posturi vacante ca lacatus naval si sudor electric pentru lucrari în santiere navale din tara si strainatate.
Cele 50 de posturi scoase la concurs de angajatorii lituanieni sunt de confectioneri îmbracaminte si de soferi. Si angajatorii români cauta forta de munca prin Eures Angajatorii români anunta 40 de posturi vacante ca lacatus naval si sudor electric pentru lucrari în santiere navale din tara si strainatate.
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
In ceea ce priveºte joburile oferite persoanelor cu studii medii sau profesionale, angajatorii au pus la bãtaie 9 joburi de vanzãtor, 4 de sudor electric, 4 de muncitor necalificat pentru calificare la locul de muncã, 3 posturi de faianþar, 3 posturi de lãcãtuº construcþii metalice ºi navale, 3 posturi de montator pereþi gips carton.
Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000. ... Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
El mai viseaza sa deschida 10 posturi TV. ... Este dorinta mea numarul unu", a declarat Dan Diaconescu pentru "Ring" Mai mult de atat, Dan Diaconescu doreste sa-si extinda reteaua la 10 posturi.
Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "se pot face reduceri in administratie" si implicit economii la bugetul public daca se impun alte modele de administratie, dar nu "prin a taia posturi", relateaza Mediafax.
"Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada? ... Ca anul 2011 va aduce cu sine si inchiderea unor posturi TV care supara Puterea.
Masurile de reorganizare vor conduce la reducerea a 125 de posturi de la 875 la 750, dintre care 60 de posturi de conducere si 65 de posturi de executie.
Alte sute de oameni au ajuns la rand dupa cateva ore, in incercarea de a prinde un loc din cele 500 de posturi de la Ford.
Ford Romania a anuntat ca in jur 7.000 de doljeni s-au inscris pentru cele 500 de posturi oferite de producatorul de autoturisme din Craiova, in cadrul procesului de selectie care a durat doua saptamani.
- nu au fost respectate prevederile bugetare in ceea ce priveste numarul total si structura functiilor de conducere, institutia angajand personal pe functii de director general, director general adjunct si sef serviciu fara a avea posturi aprobate prin anexa 3 la legea bugetului de stat;
- exodul medicilor, atat cei tineri cat si cei cu experienta, care au fost nevoiti sa aleaga fie posturi in sistemul privat, la care nu au acces toti cetatenii, sau peste hotare - Reducerea dramatica a numarului asistentelor medicale, respectiv a personalului auxiliar, ceea ce in unele cazuri a condus chiar la situatii in care medicii ramasi nu au putut sa isi desfasoare activitatea.
google-analytics.com