Cautare

29247 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (8.04 secunde)
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Membrii PSD care ocupa functii de conducere in institutiile descentralizate din judetul Covasna vor fi fortati sa lase scaunele libere pentru membrii coalitiei.
Aflat in judetul Covasna, impreuna cu ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Borbély Laszlö, vicepresedinte executiv al UDMR, liderul Uniunii a afirmat ca astfel de dispute influenteaza activitatea Guvernului. ... In deplasarea de ieri din judetul Covasna, liderii Uniunii au avut convorbiri cu conducerea Consiliului Judetean Covasna.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky. ... Printul Charles are miercuri program privat si, potrivit unor surse oficiale, va parasi judetul Covasna cel mai probabil miercuri seara.
Cel mai mic salariu mediu din tara s-a inregistrat in judetul Harghita - 852 de lei, doar 68% din nivelul salariului mediu pe tara si aproape jumatate fata de cel inregistrat in Bucuresti.
Colectionarii genului s-au orientat catre valori sigure, cum ar fi americanii Philip-Lorca diCorcia, la Galeria "Davis Zwirner", Helen Levitt la "Laurence Miller" sau frantuzoaica Valerie Belin la "Jerome de Noirmont".
Comuna Barcea este una dintre acele localitati din judetul Galati in care agricultura detine un rol important in economia locala. ... Comuna Barcea, ca si alte cateva comune din judetul Galati, are potential comercial.
In interventia sa, in care anunta ca PNL va face guvern alaturi de UDMR, Tariceanu s-a adresat in mod repetat cu apelativul "dragi romani", explicand faptul ca restructurarea prin care fostii parteneri de alianta au fost eliminati din guvern este, de fapt, un "suflu proaspat" de care era nevoie pentru iesirea din criza politica din ultimele luni.
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
11/2004 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, pentru a putea mari numarul de posturi guvernamentale. Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
Ministerul Afacerilor Externe va functiona cu patru secretari si subsecretari de stat, fata de opt posturi in prezent, iar Ministerul Integrarii Europene va avea doua asftel de functii, in loc de trei, cum este in prezent.
Restructurarea va viza si Arhivele Nationale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar Administratia Rezervelor Statului va fi transformata in directie in cadrul ministerului, ceea ce implica un numar redus de posturi. ... 200 de posturi, ceea ce va duce la o economie de aproximativ 50 de milioane de euro.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi.
Indiscutabil, cele doua posturi publice au fost aservite Puterii intruchipate de PSD. ... Cum poate fi asigurata independenta celor doua posturi publice, dorita de 15 ani incoace? ... Cele doua posturi publice s-au dedat la politica partizana, pentru ca Legea lor de organizare le fac dependente de hachitele puterii.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca partenerii Coalitiei vor semna un protocol de colaborare in plan local, in care se vor stipula atat procentele, cat si institutiile descentralizate ce vor reveni celor doua parti, UDMR si, respectiv, Alianta D.A.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania, Daragus Attila, declara ieri Agentiei Mediafax ca circa 80% dintre locurile de cazare in pensiunile agroturistice au fost ocupate de 1 Mai la nivel national, iar in judetul Covasna acesta a fost de peste 90%.
Conducerea Consiliului Judetean Covasna considera ca un referendum local avand ca obiect autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc nu poate fi organizat, deoarece legile in vigoare nu permit acest lucru. ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a declarat ca legislatia actuala nu permite organizarea acestui referendum.
Colacul secuiesc a devenit ambasadorul judetului Covasna Autoritatile locale din judetul Covasna au demarat o campanie sustinuta de promovare a colacului secuiesc invelit in zahar ars, cunoscut sub denumirea de kurtos kalacs, propunandu-si sa transforme acest produs traditional intr-un ambasador al zonei, informeaza Agerpres.
google-analytics.com