Cautare

29244 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (4.70 secunde)
Noua conducere interimara a PNL Covasna a inceput o analiza a activitatii sefilor institutiilor descentralizate, iar acolo unde se vor gasi nereguli liberalii vor propune schimbarea directorilor.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita protesteaza fata de adoptarea de catre Guvern si Comisia Nationala de Heraldica a noii steme a judetului Covasna.
In legatura cu montarea panoului, la granita dintre Brasov si Covasna, Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita a avertizat ca exista un scop politic, acela de a marca "hotarul mult vehiculatei zone cu autonomie teritoriala etnica a asa-zisului tinut Secuiesc".
Panoul "Tinutul Secuiesc", amplasat saptamana trecuta la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost demontat luni dimineata.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Prin hotarare de guvern, judetul Arad primeste 7,5 milioane de lei, judetul Arges alte 10,1 milioane de lei, judetul Bacau 11,2 mi-lioane de lei, judetul Bihor 17 milioane de lei, judetul Bistrita-Nasaud 1,5 milioane de lei.
In plus, conform vicelui, in ultimii ani numarul autorizatiilor de construire si al certificatelor de urbanism eliberate de primarie a crescut semnificativ, motiv pentru care autoritatile locale au considerat necesara delimitarea clara a zonelor din comuna.
Potrivit noilor reglementari, institutia trebuie sa aiba 754 de posturi. In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. ... Potrivit primarului, singurele probleme apar la serviciile unde este stabilit numarul exact de posturi.
Presedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, intentioneaza ca in cursul saptamanii viitoare sa discute cu parlamentarii UDMR pentru a sprijini ideea amplasarii steagului secuiesc in Parlament si in toate institutiile unde secuimea este reprezentata.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
Data-limita de depunere a CV-urilor pentru participarea la bursa locurilor de munca pentru agricultura in Spania, organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in perioada 17-18.02.2010 in municipiul Teius (judetul Alba), este 16 februarie 2010.
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara. In Dolj, personalul Garzii Financiare se va suplimenta din mai cu 12 posturi.
Potrivit Constitutiei, articolul 103, alineat (3), “programul si lista Guvernului se dezbat de Camera Deputatilor si de Senat in sedinta comuna“, iar “Parlamentul acorda incredere Guvernului cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor“.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc. Apartine de comuna Bretcu.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc. Apartine de comuna Bretcu.
Camerele hotelurilor clasificate la patru stele sunt mai tot timpul ocupate in proportie de 100%. "In general, in timpul saptamanii camerele sunt ocupate.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
google-analytics.com