Cautare

29247 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (3.79 secunde)
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Nita a spus, in cadrul unui discurs sustinut la ceremonia de investire a noului prefect de Covasna, Dumitru Marinescu, ca este nevoie de o colaborare intre institutiile din judet, mai ales ca judetul Covasna este "o zona sensibila, urmarita cu atentie de toti romanii".
Presedintele UDMR, Markó Béla, a anuntat ieri ca in sedinta comuna de trei ore de astazi a celor doua guverne ale Romaniei si Ungariei se vor lua decizii si se vor stabili masuri in probleme de infrastructura, de protectia mediului, de invatamant si de cultura.
Cele doua proiecte sunt denumite "Drumul apelor minerale-LOT 1" si "Drumul apelor minerale-LOT 2", finantate prin programul PHARE CES 2006-Componenta de infrastructura regionala, a anuntat, vineri, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, intr-un comunicat.
PNL este in situatia de a avea un singur parlamentar intr-o asemenea situatie, in judetul Buzau. ... •Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Deputatul PD Petre Strachinaru a declarat ieri ca democratii vor respinge la Adunarea reprezentantilor romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures orice intentie si actiune care vizeaza obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
“Contestarea prefectului de Covasna, nu pe criteriul competentei, ci pe cel al nationalitatii, este un lucru periculos, intrucat el se situeaza in zona ultranationalismului si a sovinismului“, a declarat presedintele UDMR, Béla Markó.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca formatiunea sa este indignata de modul in care Politia se intereseaza de activitatea Consiliului National Secuiesc (CNS).
Proiectul de stema a orasului Covasna a fost votat luni dupa-amiaza de catre consilierii locali, urmand sa fie analizat si de Comisia Judeteana de Heraldica, proiectul de hotarare privind stema fiind respins de fiecare data in ultimii 12 ani cand s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local.
Dispute in teritoriu Liderii PD din Covasna declara ca, daca se rupe Alianta D.A.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Distributia pe grupe de ocupatii releva ca agricultorii si lucratorii calificati in agricultura, silvicultura si pescuit reprezentau 25,4% din totalul populatiei ocupate, urmati de mestesugarii si lucratori calificati in meserii de tip artizanal (16,6%).
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Reprezentantii a noua ligi si fundatii romanesti din Covasna fac apel la factorii politici si civici sa initieze o scrisoare deschisa catre Guvern, prin care sa se solicite demiterea prefectului Gyorgy Ervin.
Liberalii si democratii din Covasna cer Guvernului sa initieze un control pentru schimbarea din functie a secretarului general al prefecturii, Nicolae Carlanescu.
Deputatii romani din Covasna si Harghita vor depune un proiect de lege privind garantarea reprezentarii in Parlament a romanilor din cele doua judete.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita, ce reuneste 13 organizatii nonguvernamentale, ar putea organiza manifestari de protest fata de adoptarea noilor insemne ale judetului.
Institutiile descentralizate din Covasna vor fi impartite in mod egal intre UDMR si Alianta D.A.
Fosta stema a judetului Trei Scaune din perioada Imperiului Austro-Ungar a fost amplasata pe frontispiciul Consiliului Judetean (CJ) Covasna, fapt ce a dus la contradictii intre autoritati.
google-analytics.com