Cautare

29244 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (6.04 secunde)
Femeie surprinsa de o viitura in Covasna O femeie de 51 de ani din comuna covasneana Belin a fost surprinsa de o viitura ieri dupa-amiaza din cauza ploilor torentiale din zona.
Conform Legii 115/2015, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, dreptul de vot se exercita numai in comuna, orasul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritoriala a municipiului in care alegatorul isi are domiciliul sau resedinta, dupa caz.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
De asemenea, in vederea respectarii tintei de deficit bugetar si pentru incadrarea in cheltuielile de personal in limita alocata pentru anul 2011, prin Legea nr.286/2010, se impune, in mod exceptional, ca Ministerul Administratiei si Internelor sa ia masura amanarii incadrarii promotiilor de absolventi in unitatile Ministerului Administratiei si Internelor beneficiare.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. ... Liberalii si democratii din Covasna au intrat in doliu. ... de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra.
In fotografie mai apar Antal Arpad (stanga) si Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna (dreapta). ... Fotografia a fost realizata in timpul discutiilor purtate de Klemm cu autoritatile locale, cu ocazia unei vizite facute de ambasador din Covasna pe 13 septembrie.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Primarul a precizat ca pana in 2008 acest tip de contract se atribuia televiziunilor prin licitatie, dar acum legea nu permite decat folosirea unei agentii de publicitate.
Astfel, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca va desfiinta 477 de posturi si va inchide 50 de agentii pentru a economisi lunar 500. ... De asemenea, si Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri restructureaza 260 de posturi, realizand o economie de 3,313 milioane lei.
Documentul MFP prezenta situatia privind numarul de posturi ocupate, in sectorul bugetar (autoritati si institutii publice), in perioada 2006-2009, fara a face referire la posturile ocupate in unitatile de interes public national si local (regii, companii etc).
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Totodata, a fost aprobat un proiect prezentat de Liviu Dragna, care va fi lansat in cadrul PSD, referitor la o scoala de proiecte unde, pana in 2007, toti primarii PSD, in special cei din Covasna, vor primi o pregatire speciala pentru proiecte europene si pentru investitii din fonduri europene.
Uniunea Europeana, anunta CURENTUL, are in vedere o "Europa a regiunilor" numai in raport cu politicile de coeziune sociala, pe dimensiunile legate de cresterea economica si unificarea statistica a Europei, stabilite prin "Politicile de coeziune pe baza Strategiei de la Lisabona (2007-2013) ale Consiliului Europei din 2007".
Partidele romanesti din judetul Covasna intentioneaza sa stabileasca o strategie comuna in perspectiva alegerilor locale.
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca. "Lucrurile au fost, din nou, facute altfel in judetul Covasna;
el va avea in structura Guvernului doi secretari de stat, posturi la care au renuntat PD si PNL. In cadrul negocierilor dintre liderii coalitiei guvernamentale s-a stabilit ca PNL sa detina 24 de astfel de posturi, PD - 20, UDMR - 10 si PUR - 9.
PNL si PD se acuza reciproc ca incalca premeditat Protocolul Aliantei fie prin primirea unor membri exclusi de celalalt partid, fie prin ocuparea unor posturi care apartineau de drept unuia dintre parteneri.
google-analytics.com