Cautare

28642 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare in invatamant 2009" (3.70 secunde)
Discursul presedintelui Basescu la cea de-a doua editie a Conferintei privind Ocuparea Tinerilor Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut marti, 12 noiembrie, la Paris (Republica Franceza), in cadrul Celei de-a doua editii a Conferintei privind Ocuparea Tinerilor, urmatorul discurs:
Dupa ce le-a facut socotelile si a stabilit cate posturi trebuie sa aiba fiecare structura teritorial-administrativa, reprezentantul guvernului in teritoriu s-a asigurat ca primariile doljene vor intocmi corect noile organigrame, cele cu posturile restructurate dupa prevederile Ordonantei de Urgenta nr.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, prin concedieri colective, numarul maxim de posturi din structura institutiei fiind astfel redus la 510 salariati, de la cele 610 locuri stabilite la finele anului 2006, dupa preluarea OPSPI.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Liderii partidelor de la Putere au decis ieri sa reduca masiv numarul secretarilor de stat, de la 82 la 52, dand astfel semnalul restructurarii guvernamentale care s-a vehiculat in ultimul timp.
Valul reducerii numarului de posturi in sistemul bugetar ajunge si la Agentia pentru Protectia Mediului (APM).
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012.
Conform conducerii IPJ Dolj, din cele 104 posturi de politie din Dolj, numai 11 au calculatoare. „Dotarea cu tehnica de calcul la nivelul inspectoratului este în curs, aceasta fiind una dintre prioritati.
63/2010 in administratia Baniei si unitatile subordonate financiar, dupa excluderea Filarmonicii "Oltenia" Craiova din schema disponibilizarilor, inseamna ca in primarie nu va fi practic nimeni concediat.
In 2011 au fost aplicate amenzi de peste 2 milioane de lei.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
In cazul arendarii, varstnicii care nu mai pot munci pamantul pot beneficia de o prima de cedare cuprinsa intre 30 si 100 de euro pe hectar pe an, in functie de durata contractului.
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. Aceste cifre ar putea suferi modificari in functie de deciziile politice ale liderilor partidelor coalitiei de guvernare.
Faptul ca s-a intarziat atat de mult cu numirea secretarilor de stat reprezinta, in opinia lui Videanu, “o carenta institutionala a Aliantei D.A.“.
Accesarea sutelor de milioane de euro care vor ajunge in Dolj odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana este pusa in pericol de lipsa personalului care sa acorde consultanta pentru intocmirea proiectelor.
Punctele de pe ordinea de zi a sedintei CJ privind revocarea reprezentantilor Consiliului in AGA la Drumuri si Poduri, Consproiect si Parcul de Soft nu au condus la negocierile cerute de liberali.
In timp ce premierul Calin Popescu-Tariceanu semna noi decizii de eliberare din functie a unor secretari de stat PD, reprezentantii PSD si PNL le cer democratilor si retragerea de la conducerea serviciilor descentralizate din teritoriu. In acelasi timp, PC ameninta cu reevaluarea democratilor aflati pe aceste posturi.
Peste o mie de posturi vor fi reduse in urma restructurarilor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, disponibilizarile neafectand angajatii din sectorul de ordine publica, au declarat surse ministeriale.
Seniorul social-democrat i-a criticat pe cei care care au parasit PSD in ultimul timp si pe care i-a calificat drept "fripturisti", "oportunisti", care vor functii si posturi pe care nu le mai puteau obtine in PSD.
google-analytics.com