Cautare

28642 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare in invatamant 2009" (5.16 secunde)
Iataganul a provocat ingrijorare pe tot globul, iar taisul lui a produs o falie adanca in chiar interiorul Turciei. ... Profesorul Tasin Gemil este un tatar nascut in Romania, musulman nepracticant, un apropiat al Turciei si un bun cunoscator al realitatilor din zona.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
11/2004 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, pentru a putea mari numarul de posturi guvernamentale. Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca va reduce numarul secretarilor si subsecretarilor de stat din Guvern, in vederea descentralizarii aparatului executiv.
060, iar Administratia Nationala a Rezervelor de Stat va fi transformata in directie, au declarat surse ministeriale. ... Restructurarea va viza si Arhivele Nationale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar Administratia Rezervelor Statului va fi transformata in directie in cadrul ministerului, ceea ce implica un numar redus de posturi.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi.
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara. ... Indiscutabil, cele doua posturi publice au fost aservite Puterii intruchipate de PSD.
Dascalii au nevoie de recunoasterea muncii lor de-o viata, pusa in folosul comunitatii si a tinerilor! Senatorii PSD sprijina demersul legislativ prin care cadrele didactice vor putea beneficia de pensii de serviciu!
Cheltuielile de personal din invatamant au fost stabilite dupa rectificarea bugetara la 13,8 miliarde de lei, cu un miliard mai mult decat in 2008, in timp ce totalul cheltuielilor bugetare cu personalul a scazut de la 43,3 la 41,5 miliarde de lei, relateaza Mediafax.In aceste conditii, ministrul finantelor publice, Gheorghe Pogea, sustine ca salariile profesorilor nu vor scadea, chiar daca in prima parte a anului trecut ei nu au beneficiat de majorari salariale.
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In sistemul de educatie avem asteptari care decurg din specificul de organizare al domeniului de activitate.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
La finalul sesiunii trecute, deputatii au convenit ca membrii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului sa revina din vacanta cu cateva zile mai devreme de inceperea sesiunii ordinare, pentru a finaliza raportul privind statutul minoritatilor.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
google-analytics.com