Cautare

32417 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (5.27 secunde)
Eu ma culc la caldura (si tu), iar Babele stau ca fraierele si zgribulesc in ploaie, li se face rau, deranjeaza SMURD-ul & ambulanta deja ocupate, nu-i asa? ... umilite, aratate in posturi jenante, cautate cu lumanarea de niste mici sacali care, astfel, isi ascut dintisorii pentru viitor.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
La 31 ianuarie, un cotidian din Bucuresti dezvaluia ca doi muncitori romani fusesera arestati de fortele americane in Irak, sub acuzatia de spionaj.
Ca urmare, teoreticienii postuleaza ca piata presei scriseromanesti a cunoscut o perioada de frenezie consumerista inprimavara lui 1990, caracterizata prin cresterea rapida si haoticaa titlurilor si tirajelor, tendinta continuata si ulterior.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
desi cu un scor mult mai bun luat in alegeri, acum doi ani, partidul se incapataneaza sa propuna mereu si mereu aceiasi oameni in guvern - Boc, Blaga, Berceanu, Videanu, Udrea etc - desi a trecut prin experienta a doua aliante esuate la guvernare, cu PNL si PSD, si chiar printr-o motiune de cenzura care a daramat guvernul Boc, in 2009.
Liderii de filiale au fost convocati la Bucuresti, in cadrul unei Delegatii Permanente pentru a stabili data Congresului cand se va face trecerea la conducerea unica.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Tema anului pentru Ziua Mondiala a Radioului RADIOUL ESTI TU subliniaza faptul ca radioul exista prin oameni si pentru oameni.
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
100 de posturi, inclusiv 800 care nu au fost niciodata ocupate. Politistii, carora li se interzice prin lege greva, au efectuat trei proteste “tacute” din decembrie, ca sa ceara o majorare salariala cu 50% si conditii de lucru mai bune.
Dupa septembrie 1952 si pana in februarie 1968, cand se reinfiinteaza judetele, Calarasiul este investit drept resedinta a Raionului Calarasi, care facea parte din marea Regiunea Bucuresti.
Si din aceasta cauza, proiectul prin care membrii CA-urilor urma sa fie validati de Consiliul Local Craiova a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de ieri de primarul Antonie Solomon.
"Exista posturi ocupate de persoane incompetente sau incompatibile din punct de vedere politic", a declarat Matei. ... Candidatul PNL va fi ales in urma unei competitii interne a PNL si reconfirmat prin doua sondaje.
Posturi de director, consilier sau inspector, prezentate ca "indispensabile", sunt ocupate in cadrul unui simulacru de concurs chiar si in aceste zile cand guvernantii se dau decisi sa concedieze peste 50.000 de angajati din sistemul bugetar.
Danut Hutu a fost reconfirmat ieri in functia de director executiv al Directiei de Cultura, prin ordin al ministrului Kelemen Hunor. ... Institutia pe care Danut Hutu o conduce mai are doar sase angajati, organigrama incluzand si trei posturi vacante.
google-analytics.com