Cautare

32417 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (3.79 secunde)
Aproximativ 85% dintre locurile de vacanta disponibile prin ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural) pentru petrecerea de Revelion sunt deja ocupate, ne-a declarat ieri Marilena Stoian, presedintele ANTREC.
Pentru prima parte a lunii, majoritatea locurilor sunt deja ocupate. ... Statiunile balneare sunt si ele din ce în ce mai solicitate. O raita prin agentiile de turism a scos la iveala faptul ca multi locuitori ai judetului au amânat vacanta pentru luna septembrie.
Istoric In secolul I i.Hr., coloniile au fost pentru prima oara ocupate de trupeleImperiului Roman, dar la scurt timp populatia zonei, formata din greci, sciti si geti s-a rasculat.
Sala Palatului Copiilor din Capitala s-a dovedit neincapatoare pentru delegatii si invitatii la Conferinta municipala Bucuresti a PSD. ... Intrunirea de ieri a fost ultima a organizatiei Bucuresti inainte de Congresul PSD, organizatia urmand sa pregateasca si sa participe la campania electorala pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Potrivit relatarilor, la finalul discutiei premierul a coborat in fata bancii ocupate de liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu, si s-a intors catre bancile ocupate de senatorii si deputatii PD, carora - conform unor surse parlamentare - le-a cerut sa "nu stea ca niste momai" si sa voteze pro sau contra amanarii citirii motiunii de cenzura initiate de PD.
De altfel, conducerea Baroului a specificat faptul ca terenurile au fost preluate in mod abuziv, fiind ocupate in prezent de diverse lucrari de constructie, private sau publice.
Daca s-ar realiza un clasament al hotelurilor de pe litoralul constantean, care au fost ocupate in aceasta perioada, pe primul loc s-ar afla hotelul Perla - ocupat in proportie de 20 %. Hotelurile Parc, Dacia sud Mamaia, Bavaria Blu, Oxford au fost ocupate in proportie de 10 %.
Spre exemplu, in 2013, somerii vor reprezenta doar 4,6 procente din totalul populatiei ocupate, potrivit CNP. ... Salariatii continua sa detina cea mai mare pondere in totalul populatiei ocupate, de 66%.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania, Daragus Attila, declara ieri Agentiei Mediafax ca circa 80% dintre locurile de cazare in pensiunile agroturistice au fost ocupate de 1 Mai la nivel national, iar in judetul Covasna acesta a fost de peste 90%.
Guvernul estimeaza ca, in anul 2009, populatia ocupata in agricultura se va reduce cu peste cinci procente, in conditiile majorarii populatiei ocupate totale.
Imobile de lux pentru persoanele ocupate Vanzatorii care se gandeau ca mobiland si utiland o locuinta i-ar putea convinge mai usor pe potentialii cumparatori sa scoata banii din buzunar ar trebui sa se gandeasca de doua ori. ... Este vorba despre persoane care sunt foarte ocupate.
In finala de la sol, Andreea Munteanu a terminat pe locul al treilea, cu 13,967 puncte, primele doua poziții fiind ocupate de americancele Mykayla Skinner, 14,533 puncte, si Kayla Ross, 14,233 p.
In opinia presedintelui turc, Rusiei nu trebuie sa i se accepte concesiile teritoriale, iar Putin ar trebui sa returneze teritoriile ocupate abuziv, inclusiv Peninsula Crimeea.
Vestul trebuie sa-si aminteasca ca oamenii din teritoriile ocupate sunt ai nostri. Putin a calificat drept rasista rusofobia care se raspandeste in intreaga lume.
Sefii Fiscului doljean recunosc faptul ca nu au avut cu cine sa desfasoare controalele si i-au canalizat pe inspectorii fiscali care au mai ramas doar catre verificarile tematice dictate de la Bucuresti, de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
Sefii Fiscului doljean recunosc faptul ca nu au avut cu cine sa desfasoare controalele si i-au canalizat pe inspectorii fiscali care au mai ramas doar catre verificarile tematice dictate de la Bucuresti, de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
Army Intelligence, prin proiecte ultrasecrete, intre care Stargate, au scos la iveala o seama de personalitati care, imbinand inzestrarile naturale cu tehnici extrem de riguroase, au avut performante de o acuratete surprinzatoare.
google-analytics.com