Cautare

32417 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (3.88 secunde)
26 noiembrie - 2 decembrie 2018) - De la Paris, unde participa la Sezonul franco-roman (400 de evenimente culturale in Centrul Beaubourg), Iohannis ne-a dat asigurari ca nu suntem in pericol din cauza crizei ruso-ucrainiene, si ca guvernul poate sa lucreze chiar daca nu sunt ocupate cele doua posturi de ministri - problema pe care o va rezolva, asa cum a promis, dupa sarbatori.
Altfel spus, milioanele de romani plecati sa-si caute norocul prin Europa au condus la aparitia unei penurii de personal calificat sau nu, pe piata mioritica a fortei de munca. ... La sfarsitul anului 2005, cifra populatiei ocupate a Romaniei a fost de 9,147 milioane de persoane.
Obiectul disputei l-a reprezentat prevederea noului Regulament, conform careia componenta Biroului Permanent al Senatului se mareste cu doua posturi de chestor.
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD. ... Pentru cele noua posturi vor candida 30 de persoane, printre care se regasesc nume celebre:
Alte informatii, furnizate de deputatul PLD Horatiu Buzatu, dau ca sigura oferirea celui mai inalt post administrativ din Dolj PSD-ului, care ar fi negociat in total cinci posturi de prefecti cu PNL.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Grupul PD-L din Consiliul Judetean Dolj a cerut in sedinta desfiintarea celor patru posturi de consilieri pe motiv ca rostul lor nu este de inteles, indeosebi in vremuri de criza. ... "Va propun sa desfiintam aceste posturi pentru ca nu le gasim rostul.
Constantin Nita, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, a declarat ca ministerul sau va pastra doar doua agentii in subordine, ANPC si OSIM, iar numarul de posturi va scadea cu 200 din cele 680 cate are ministerul in momentul de fata, urmand sa fie disponibilizate aproximativ 130 de persoane.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) infiinteaza posturi fara a fi posibile, insa, si angajari. ... Ca urmare a reanalizarii actului normativ, membrii Colegiului Director al DGASPC au aprobat vinerea trecuta infiintarea a sapte posturi de manager de caz, in afara celor 1.155 existente.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
În prezent, numarul de posturi vacante este mare, în conditiile unui deficit de personal care nu face altceva decât sa sporeasca birocratia. Nu vom accepta o plafonare sau o reducere a salariilor, ci doar o micsorare a numarului de posturi vacante.
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000. ... Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
El mai viseaza sa deschida 10 posturi TV. ... Este dorinta mea numarul unu", a declarat Dan Diaconescu pentru "Ring" Mai mult de atat, Dan Diaconescu doreste sa-si extinda reteaua la 10 posturi.
Alte sute de oameni au ajuns la rand dupa cateva ore, in incercarea de a prinde un loc din cele 500 de posturi de la Ford.
Cei care intentioneaza sa ramana in aceste spatii trebuie sa depuna la Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova cereri prin care solicita prelungirea contractului cu inca cinci ani.
Municipalitatea botosaneana si-a propus sa obtina venituri din vanzarea terenurilor aflate in proprietatea privata a municipiului, ocupate de constructii definitive, pentru care se plateste concesiune.
"Trebuie precizat ca evolutia descrescatoare in privinta pozitiei ocupate de Romania nu semnifica, in mod obligatoriu, o tendinta negativa din punctul de vedere al performantelor obtinute pe plan intern, ci faptul ca, desi s-au inregistrat cresteri economice an de an, cresterile inregistrate de alte tari, prin comparatie, au fost mai mari si relativ mai omogen distribuite pe plaja criteriilor considerate ", se precizeaza in comunicatul transmis de IRECSON.
google-analytics.com