Cautare

32417 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (5.52 secunde)
Altminteri, nu respectam echilibrul geografic si nu dam legitimitate acestui instrument prin care UE se ambitioneaza sa se pozitioneze ca actor global", a declarat Baconschi.
Liderii de grupuri parlamentare au renegociat, marti dimineata, configuratia politica a Biroului Permanent al Senatului, intrucat, prin inlocuirea lui Mircea Geoana cu Vasile Blaga, diferenta dintre putere si opozitie in Biroul Permanent era de 3 posturi.
Liderii de grupuri parlamentare au renegociat, marti dimineata, configuratia politica a Biroului Permanent al Senatului, intrucat, prin inlocuirea lui Mircea Geoana cu Vasile Blaga, diferenta dintre putere si opozitie in Biroul Permanent era de trei posturi.
Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "se pot face reduceri in administratie" si implicit economii la bugetul public daca se impun alte modele de administratie, dar nu "prin a taia posturi", relateaza Mediafax.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Fata de anul trecut, numarul de posturi din Primaria Craiova a fost suplimentat cu trei, ajungand la 509, dintre care trei de demnitate publica (primar si viceprimari), 441 de functii publice (din care 52 functii de conducere si 389 de executie) si 65 de functii contractuale (63 de executie si doua de conducere).
Pentru a doua sãptãmanã consecutiv, numãrul locurilor de muncã oferite ºomerilor prin intermediul Agenþiei Judeþene pentru Ocuparea Forþei de Muncã Galaþi se ridicã la 56, fapt care situeazã din nou judeþul nostru pe unul dintre ultimele locuri la nivel naþional.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Este un angajament al Romaniei ca-si redreseaza prin anumite masuri situatia bugetara. ... Aceste posturi au fost create pentru ca Romania a avut niste angajamente europene de care FMI nu vrea sa tina cont, au trebuit create institutii noi ca Romania sa fie compatibila cu standardele europene.
"Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi. ... Cele mai multe posturi (93%) sunt insa pentru persoanele calificate.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
Numai ca Garda se afla practic in imposibilitatea de a-i reangaja din cauza ca prin Ordonanta de urgenta 63/2005 toate posturile libere au fost inghetate.
La nivel national, organigrama Garzii Financiare va fi suplimentata cu 300 de posturi, prin preluarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP) si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Cele 50 de posturi scoase la concurs de angajatorii lituanieni sunt de confectioneri îmbracaminte si de soferi. Si angajatorii români cauta forta de munca prin Eures Angajatorii români anunta 40 de posturi vacante ca lacatus naval si sudor electric pentru lucrari în santiere navale din tara si strainatate.
Cele 50 de posturi scoase la concurs de angajatorii lituanieni sunt de confectioneri îmbracaminte si de soferi. Si angajatorii români cauta forta de munca prin Eures Angajatorii români anunta 40 de posturi vacante ca lacatus naval si sudor electric pentru lucrari în santiere navale din tara si strainatate.
"Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada?
Recrutorii au strans 7.000 de CV-uri de la craioveni si alti locuitori de prin imprejurimi care vor sa se angajeze la Ford.
- exodul medicilor, atat cei tineri cat si cei cu experienta, care au fost nevoiti sa aleaga fie posturi in sistemul privat, la care nu au acces toti cetatenii, sau peste hotare - Reducerea dramatica a numarului asistentelor medicale, respectiv a personalului auxiliar, ceea ce in unele cazuri a condus chiar la situatii in care medicii ramasi nu au putut sa isi desfasoare activitatea.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a avansat ieri ideea numirii de secretari de stat independenti la justitie, un prim pas fiind facut prin numirea procurorului satmarean Katalin Kibedi, intr-unul din aceste posturi.
google-analytics.com